Riječki vjeroučitelj mjesecima podvodio ženu u ‘uspješnom braku’: odao ih pohotni, ali škrti klijent

Jutarnji.hr

PROSTITUCIJA U RIJECI

Autor: Portal Jutarnji.hr

Vjeroučitelj je osam mjeseci podvodio jednu uglednu Riječanku željnu dodatne zarade, koja je svoje usluge naplaćivala od 500 do 750 kuna, a on je uzimao manji postotak

RIJEKA – Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU primorsko-goranske u jednom dijelu istrage dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Rijeke. Opravdano se sumnja da je punih osam mjeseci organizirao pružanje seksualnih usluga ženske osobe na području Primorsko-goranske županije, javlja Novi list.

No, marginalna policijska vijest o još jednoj završenoj kriminalističkoj obradi dobila je na zanimljivosti onog trenutka kada je Novi list iz više neformalnih izvora doznao da se u muškarcu podvodaču krije i osoba koja je vjeroučitelj, radi u jednoj riječkoj školskoj ustanovi, mlade ljude poučava moralu, etici, duhovnim vrijednostima!

Intimna priča u kojoj su svi zarađivali, naprasno je prekinuta nakon anonimne prijave o ucjenjivanju žene koja je redovno nudila seksualne usluge.

Tada je i isplivala osnovna priča, da je vjeroučitelj duže vrijeme podvodio spomenutu žensku osobu koja je inače u uspješnom braku, ali je za vrijeme posla uvijek nalazila vremena za dodatnu zaradu prostituiranjem, piše Novi list.

http://www.jutarnji.hr/rijecki-vjeroucitelj-mjesecima-podvodio-zenu-u–uspjesnom-braku—odao-ih-pohotni–ali-skrti-klijent/1100413/

Komentiraj