Opterećenja duše sliče magnetima, ona privlače odgovarajuće stvari – Prirodne katastrofe, infektivne bolesti


Kermanshah Earthquake: Two Years Later - Relief International

Doba Duha vodi mnoge ljude koji teže višim ciljevima i vrijednostima, višim snagama i duševnim vibracijama sklada i mira. Više vibracije utiču pozitivno na čovjeka. One harmoniziraju organizam i izazivaju mir u njegovom mišljenju i postupanju.
Što je viša duševna i tjelesna vibracija čovjeka, to su jače i obrambene snage u njegovom tijelu. Tko se duševno i fizički više ne nalazi pod utjecajem zračenja zvijezda, tko je dakle vibracijski napustio utjecaje planeta – četiri astralne razine – taj ima prosvijetljenu i produhovljenu dušu i odgovarajuće tome prožeto tijelo. Tko se uzdignuo iznad područja djelovanja planetarne konstelacije, taj je u velikoj mjeri oslobođen zakona uzroka i posljedice, kauzalnog zakona.


Duhovni razvoj obuhvaća i gene i uzrokuje da se negativne nasljedne osobine ponište ili da se još samo uvjetno očituju.


Priroda daje mnoge primjere i usporedbe za razvoj, postanak, rast i život ljudi, za njihove sudbinske udarce i patnje.
Na prirodnim događajima čovjek može očitati komponente svoje vlastite sudbine.

Jedan primjer za to:
Prilikom potresa, središte koje je ishodište potresa, biva najjače potreseno. Tko živi neposredno u tom području, može izgubiti svu imovinu. Njega čak može pogoditi i ozlijediti njegova vlastita kuća što se ruši. Zbog takvog šoka moguće je da se njegov živčani sustav rastroji. Jedan se npr. ozlijedi prilikom rušenja kuće, drugoga snađe fizička smrt, sljedeći doživi šok, drugi opet prođe samo s pretrpljenim strahom. Po ovome čovjek može prepoznati da to ima nekakve veze s opterećenjem duše pojedinca. Odgovarajuće svome duševnom opterećenju čovjek privlači negativne snage koje zatim utječu na njega npr. i preko zgrade što se ruši. Zasjenjenja duše sliče magnetima. One izvana privlače isto ili slično.
Sljedeći primjer:
Prilikom vulkanske erupcije, područja što leže neposredno u podnožju vulkana bivaju prekrivena lavom. Naprotiv, više udaljeni predjeli bivaju zahvaćeni samo djelomično.
Slično je u životu pojedinog čovjeka. Ako se npr. čovjek svojim vibracijama nalazi na većoj udaljenosti od vibrirajućeg kompleksa uzročnika bolesti, tada će se on samo lako inficirati i osjećati se samo nelagodno. Ako se međutim duša i tijelo nalaze u blizini ili čak neposredno u djelokrugu uzročnika, tada će se čovjek jače inficirati. On može, prema svome duševnom opterećenju, oboljeti ili čak postati kronično bolestan. Odlučujući su uvijek vrsta i intenzitet opterećenja što leži u samome čovjeku.

Odlomak iz knjige: “Uzrok i nastanak svih bolesti”

Dano preko vjesnice i proročice Božje – Gabriele

Odabrala: Ana JurićKomentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s