Zajašili i nikako da siđu

Tko je stvorio čovjeka, prirodu i nebrojene vrste životinja? Zar čovjek koji sebi umišlja kako je, on a ne Bog stvoritelj svega postojećeg!?

Čovjek, nažalost svakodnevno zadire i rastura ono što je Bog stvorio! Čovjek neprestano zadire u original stvaranja kako bi sebi priskrbio materijalnu dobit i dulji život.

Čovjek kalemi voćke i druge biljne vrste, umjetno oplođuje ljude i životinje. Danas gotovo više i ne postoje originali – onakvi kakve su ljudi dobili na korištenje, upravljanje i čuvanje –  ono što je ostalo od čovjekova djelovanja sve je u procesu intenzivnog propadanja uključujući i samog čovjeka!

Akteri religijskih teoloških znanosti izbacili su božansko i ugradili teološko učenje i na taj način kastrirali život ljudi, životinja, Zemlje i čitave prirode. Akteri religijskih i svjetovnih znanosti instalirali su lažne vrijednosti i na taj način zabetonirali pristup kozmičkom  životu – kozmičkoj istini.

Religije su ljudima ukrale dušu a sluganske vlasti oduzele su im svijest razuma. Znači, oduzeli su im sve – život – i doveli ih to čistog vegetiranja! Sve to za račun bogaćenja, vladanja i moći! Ipak, vrijeme je sjetve – vrijeme naplate i nitko nije izvan, niti iznad tog zakona! Oni koji su u bilo kojem obliku sijali zlo i patnju morat će isto osjetiti na  svojoj koži.

Kozmička istina i pravda su nepodmitljive i nepromjenjive! Ljudske istine i pravde uvijek mogu biti ovako ali i onako!

Aris Kostadinov

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s