Svećenička kasta je ljudima prenijela jednu iskrivljenu sliku o Bogu

U svim vremenima Bog, Vječni, slao je božanska bića koja su se utjelovljavala u ljude i tumačila Božju riječ, kako bi Njegovu riječ prenosila ljudima. Čovjek naziva nebeske tumače Božjim prorocima. To su istinski proroci koji čine Božju volju. 

Svećenička kasta je u svim vremenima frizirala, krojila i krivotvorila vječnu Božju istinu datu preko Njegovih tumača, preko proroka, a to što još postoji nekrivotvoreno, pripisuje prošlosti. Ona je to tako krojila i krivotvorila da je to što je prikazivala i prikazuje kao Božju poruku, odgovaralo i još danas odgovara njenom moćničkom mišljenju i moćničkom ponašanju. 

Svećenička kasta je Bogu, Vječnome, navukla svoje slike želja. Ona je narodu predstavila Boga kao Boga osvete i osvetnika koji Svoju djecu osuđuje na smrt, nameće im vječnu kaznu pakla itd., itd., itd.. U osnovi to su ipak bili i jesu svećenici koji su s takvim predstavama gurali i guraju narod u luđačku košulju. Naprotiv Bog Vječni, jeste ljubav i sloboda. Bog je pravedan, a nije Bog osvete ni osvetnik! Tko gleda ovaj svijet i ne boji se pogledati bolje, prepoznaje tko snosi glavnu krivicu za stanje ovog sveta… 

Odlomak iz knjige: ASTRALNI HOROR

Gabriele, navjestiteljica i Božja proročica za današnje vrijeme

Ana Jurić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s