R Evolucija danas i ovdje / povijesna crtica ljudskih prava na Slobodu i Ljubav

Dominik Petris, 27 srpanj 2021.

Revolucija ili R Evolucija ima značenje evolucije svijesti u drugom, pozitivnom smjeru u odnosu na povijesne revolucije ne tako davne prošlosti.

Obilježavanje godišnjice Francuske revolucije 14. srpnja ove godine izbacilo je na površinu širenje svijesti o potrebi eliminacije straha kao elementa sužavanja slobode čovjeka.

Duše bića na ovoj zemlji čuvstvuju svoje pravo na kozmičku Slobodu koja se nalazi u osnovi matrice svega stvorenoga.

Francuska revolucija 1789.godine i događaji koji su rezultirali mnogim promjenama pokazali su eksplozivnost nakupljene negativno polarizirane energije i težnju ka balansu ljudskog realnog života i usklađenje s kozmičkim principima Ljubavi.

Francuska revolucija | Hrvatska enciklopedija

Dekretom se u to vrijeme pokušalo staviti buđenje duše pod kontrolu i upravljanje masama od strane onih snaga koje žive od takvih, negativno polariziranih energija.

To je bila samo stepenica, faza u širenju svijesti o ljudskim pravima na slobodu i lažnim učenjima koje neprestance guraju ovaj svijet ka ponoru vlastite katarze.

Svjesnost o drugačijem načinu postizanja cilja (a ne istim metodama prisile, ugnjetavanja koje je tada vladalo u birokraciji) još je bila u povojima.

Promjena se ne može ostvariti prisilno niti istim metodama koje su u službi prisiljavanja. 

Revoluciju tog vremena navodim kao primjer koji se može usporediti s današnjim događajima, prvenstveno u Francuskoj, ali i kao uzorak globalnih događaja u svijetu u kontekstu ostvarenja ljudskih prava na slobodu kao preduvjeta evolucije duše i put u tu istu, kozmičku slobodu te povratak u našu istinsku Domovinu koja je baza matrice svake duše, životinja, majke Zemlje, svega stvorenog.

Nova Zemlja, Novo Nebo su obzor duše i pogled sadašnjosti u budućnost.

Energija se ne gubi već se pretvara iz oblika u oblik, a beskonačnost i neograničenost iste vodi nas u iluziju ovog života – da smo ono što u stvari nismo. U slici bližnjeg možemo prepoznati Iskon  i njegovu jedinu istinsku zakonitost: Ljubi bližnjeg svog kao sebe sama i ne učini mu ono što ne želiš da se tebi čini.

Ovo je dragulj našeg istinskog života izvezen zlatnom niti.

Crvena nit promjena ukazuje na realnost današnje evolucije: Francuska uzeta za primjer, odnosno njezini vođe u sprezi sa svima koji podržavaju takav sustav, prisiljavaju svoje građane koji su ih izabrali da ih vode u tzv. svjetlu budućnost – na tronu je manipulacija tim istim građanima – zbog boljitka građana silom će isti morati prihvatiti ono što se danas nameće – predaju svojih duša i tijela pod upravu, ali pitanje je – čiju?

Tko upravlja svim tim? Da li su počinitelji samo oni za koje se čini da jesu, ili je stvarnost puno dublja?

Događanja oko COVID-a 19 pokazuju pad maski – stvarne namjere odnosno planovi počinitelja objelodanjuju se.

Duše se u osnovi ne može prevariti – one osjećaju ono što je nepovredivo i ne može biti izmanipulirano – Sloboda i Ljubav.

Današnja događanja su samo posljedica nakupljenih i neriješenih posljedica djelovanja čovjeka na sve stvoreno. Sve što je u povijesti čovječanstva prouzročeno danas izlazi na površinu da se razriješi i poravna.

Majka Zemlja ima svoje pravo da teret koji smo joj nametnuli zbaci sa sebe, a mi se trebamo probuditi – ne možemo se više ponašati kao dosad – tražeći ispunjenje svojih želja na uštrb svega što nas okružuje – mi smo kreacija vlastite stvarnosti i slika naših prava na slobodu.

Pogledamo li cjelovitu sliku događanja u Francuskoj vidjet ćemo obrazac svih događanja u nama – Evolucija ka višem cilju jest ponašanje u skladu s apsolutnim zakonima koji su danas objavljeni i dostupni svima, a zakon uzroka i posljedice – nestaje.

Vrijeme kao energija koja se ubrzano  troši dovodi nas do odluke života: sad ili nikad – u Novom dobu drugačije se donose odluke i nužno se drugačije postupa.

Evolutivnost je velika milost i prilika da se trgnemo iz sna vlastite – neslobode i straha.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s