Komentar iz Izraela

Artist Zach takes a dig on rumors spreading relating to covid 19 Pictures With Deep Meaning, Calendar Design Template, Black Panther Art, Today Cartoon, Meaningful Pictures, Ap Art, Political Cartoons, How To Stay Healthy, Memes

pinterist.com

U Hrvatskoj najavljuju ponovo uvesti vanredno stanje samo zbog korone. Ne i zbog ciroze jetre, kancera dušnika, pluća, debelog crijeva, nije alarmantan broj samoubistava i poginulih u automobilskim nesrećama… Podaci ne obuhvataju porast broja duševnih bolesnika i onih koji će oboljeti od depresije zbog ataka na slobodu. Identično je u svim drugim zemljama. 


Statistika je neumoljiv svjedok pokoravanja ljudi. 


Izrael: Usprkos svim restrikcijama i izolaciji, za pola godine broj inficiranih u Izraelu je porastao od 1500 na 100.000, umrlih 800, izliječenih 73.000. Virusna epidemija se širi i ništa je neće zaustaviti. Uzalud sve mjere zaštite i otkazi s posla, kolaps ekonomije i turizma, uzalud uskraćivanje slobode kretanja starima i teroriziranje djece. Što je kome suđeno tako će i biti. Pažnja se preusmjerava na viruse, da bi se prikrile stvarne namjere navikavanja društvene jedinke na nedruštvenost, usamljenost, bespomoćnost, potpunu pokornost. Vidjeti mladog čovjeka da trči sa maskom znači vidjeti rezultat idiotizacije. Ne dopustiti djeci da se druže i igraju znači da ih manijakalni monstrumi programiraju za svoj podmladak. Kad se pređe na ultimativno vakcinisanje već je napravljen korak do biočipovanja. A onda neko može manipulirati koliko pripadnika kojeg naroda i religijske pripadnosti želi ili ne želi na određenom mjestu na Planeti.

MH

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s