Unatoč posljedicama kršćanskog života i života njima sličnih religija i danas se kršćanske crkve kao i ostale religije bore kako bi zadržale svoje carstvo

Download free photo of Climate change,global warming,grass,drought,climate  - from needpix.com
needpix.com

Mnogi ne vjeruju u djelovanje klimatskih promjena! Mnogi ne mogu niti zamisliti da bi za takvo što mogao biti kriv čovjek i njegov svjetonazorski pogled na svijet! Mnogi ne shvaćaju kakav utjecaj su imale i danas imaju religije na posljedice klimatskih promjena koje su svakodnevna realnost! Mnogi, naročito religijski i njihovi svjetovni lakeji na vlasti, uzrok ne vide i ne traže u svom dvorištu već negdje drugdje, pozivanjem na razborito ponašanje prema zemaljskim resursima! Mnogi slijepo vjeruju kako će tehnologija spasiti čovječanstvo! Mnogi su zatočeni slijepom vjerom i dio su kolektivnog zavaravanja!

Mnogi još nisu svjesni kataklizmičkih događanja umanjujući njihova značenja jer nisu zahvatila njihov dom! Mnogi još ne mogu shvatiti i prihvatiti da smrt opasno kuca na vrata čovječanstva!

A stvarnost ima svoja stvarna imena:

  • porast temperatura – sve veći nedostatak hrane – ekonomski kolaps – zatrovana zemlja, rijeke, oceani – najezda neizlječivih bolesti – napad raznih boleština na životinje koje se koriste za hranu – topljenje ledenjaka – povišene razine mora – poplave – požari – klimatski kolaps – erupcije vulkana – učestali potresi – ekstremno siromaštvo (Azija, Afrika) – velike migracije stanovništva……..
Download Free Png Global Warming Intergo #2219936 - PNG Images - PNGio
pngio.com

Aris Kostadinov

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s