O T R O V I

poison | Latuff Cartoons - Clip Art Library
clipart-library.com

Kao ljudi, tvorci smo otrovanoga svijeta u kojem živimo. Stoljećima sijemo sve moguće otrove oko i u sebi tako da više nismo u stanju razlučiti ono čisto, zdravo od otrovanoga.

Od samoga početka našeg bivstvovanja na zemlji paralelno smo stvarali otrove. 

Prvo, naše međuljudske odnose koji su našli temelj u egoizmu i pohlepi za materijalnim i za moći vladanja čovjeka nad čovjekom, grupa ljudi nad drugima ljudima i vladanja država nad drugim državama. 

Drugo, iz pohlepe za profitom trovali smo i manipulirali zemlju hraniteljicu svega što na njoj živi! Biljnom, mineralnom i životinjskom svijetu promijenili smo njihov sadržaj, strukturu i esenciju izvornog bitka u njima. 

Moćne strukture svjetske tj. religijske vlasti sa svojim znanstvenicima kao i svi oni koji ih slijepo slijede i podržavaju, odgovorni su za sav taj ogromno nagomilani duhovni i materijalni otrov, otpad!

U ovom trenutku tu zahuktalu svjetsku mašineriju stvaranja otrova i otpada više nije moguće zaustaviti! Tu mašineriju pokreću sile tzv. napretka, humanizma, znanosti, vjerske zasljepljenosti, briga za čovjeka i, i …..

Prirodni procesi putem zakonitosti “Uzroka i posljedica” ili “Sjetve i žetve” su već neko vrijeme na djelu! Ti mlinovi neumoljivo melju sve pred sobom i djela te “moćne”  strukture svjetske tj. religijske vlasti sa svojim znanstvenicima i obečavajućim tehnologijama padaju kao zrele kruške.

Optimistični sljedbenici tih sustava suprostavljali su se i danas se suprotstavljaju objavljivanju činjenica koje više nisu naznake već gotovo svakodnevna stvarnost! 

Sve na što je čovjek stavio svoju misao i svoje ruke pretvorilo se u otrov! Zatrovana je zemlja i sve što je u njoj i na njoj! Zatrovana su mora, rijeke, potočići i svaka kapljica vode na zemlji. Zatrovana je atmosfera! I sunčeve su zrake otrovne i opasne po ljudski život! Kroz sve to zatrovan je zrak koji udišemo, koji život znači!

I koja poruka iz svega proizlazi? Očistimo svoje vlastite otrove u mislima, osjećajima, svakoj izgovorenoj riječi i naravno iz svojih postupaka! Susretnimo svakog čovjeka, svejedno kakav on bio kao i sve oko nas sa pozitivnim stavom! 

Samo pojedinac se može spasiti od najezde  “Uzroka i posljedica” ili “Sjetve i žetve”! 

Ana Jurić

Slijedi odlomak iz knjige “Uzrok i nastanak svih bolesti” dato iz duhovnog svijeta preko proročke riječi za današnje vrijeme, Gabriele.

Živčani otrovi. – Živčana groznica.
Pogrešno ponašanje ne samo
da može bolest voditi u smrt,
nego ga duša uzima sa sobom

Jako zgrčeni živci izlučuju otrovne tvari koje već prema tjelesnoj vibraciji pojedinca ili oštećuju neotporne organe ili truju cijelo tijelo.

Ja, Unutarnji liječnik i iscjelitelj, Krist, vaš Otkupitelj, te otrove nazivam «živčanim otrovima». Oni mogu tako jako utjecati i oštetiti organizam čovjeka da on jedva više reagira na prirodne lijekove ili farmaceutske medikamente.
Izlučivanjem živčanih otrova može nastupiti takozvana živčana groznica koja preko središnjega živčanog sustava dovodi u vibraciju sve živce, tako da se cjelokupni organizam zagrijava, što znači pregrijava. To su nakupine i toplina ili čak vrućina što oštećuju fino tkivo u tijelu. Ta neobična i nezdrava tjelesna toplina pokazuje da živčani sustav trpi vrlo jako zbog pritiska budne svijesti i podsvijesti.
Izvanjski znaci su da i pri svakom manjem uzbuđenju izbija znoj. Pritom dotični izlučuje mnoge elemente u tragovima tako da njegovo tijelo napokon postaje sve slabije i prijemljivo za druge bolesti. Ta obilježja mogu biti znak za jednu od najtežih bolesti što napada čovjeka na različite načine.
Ovo što sam ovdje objavio i objavljujem daje uvide u različite događaje i situacije što se svakog trenutka zbivaju u materijalnom svijetu. Primjer je pokazao: Kao posljedica jedne eventualno neznatne krivice duše što se noću odvojila i pri buđenju nastupila kao nelagodnost u tijelu – pogrešnim mišljenjem, nepromišljenom i pogrešnom dijagnozom i savjetima – može nastati bolest koja vodi do teškog oboljenja ili čak do fizičke smrti.
To što zbog pogrešnog ponašanja ostane u duši ili se čak tamo pojača, nakon napuštanja tijela, nakon tjelesne smrti, duša uzima sa sobom u područja duša. S tim istim obilježjima i osobinama ona u drugom tijelu može ponovo stupiti na ovaj svijet u nekom drugom vremenu ili epohi.
O čovječe, spoznaj se i budi na oprezu! Nikada ne dopusti da neka nelagodnost postane bolest zato jer sa strahom gledaš tu nelagodnost i potvrđuješ je kao bolest.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s