Glas Katoličke crkve za predsjedničkog kandidata RH – glas je protiv Isusa Krista

Justitia et pax, inkvizicijsko katoličko naslijeđe prošlosti ,jasno je dalo naputak za koga narod, glasači RH, trebaju glasati. Zašto!? Kako bi Crkva mogla provoditi zahuktalu klerikalizaciju čitavog društva, a  ona to može činiti samo ako su u vrhu vlasti njeni poslušnici.

Mnogi u svijetu tvrde, a i mi se tome pridružujemo, da je Katolička crkva kukavičje jaje podmetnuto u tuđe gnijezdo. Ona je to gnijezdo prisvojila kao svoje, uzela ime graditelja i pod tim imenom umetnula svoj sadržaj kričeći na sve koji bi to mogli ugroziti.

 U Crkvenim spisima, pa i u samoj Bibliji, stoje dijelovi  božanskog učenja i mnoge izjave Isusa Krista koje opovrgavaju Katoličko učenje, njihovo svakodnevo obraćanje javnosti i naputke, a da ne govorimo njihovo ponašanje i njihova djela.

U svojim naputcima građanima  koga bi trebali birati za predsjednika RH, nedvosmisleno je da predlažu svjetonazorski profil osobe koja koja bi zastupala njihove interese, znači osobu koja se oglušuje i tolerira kršenje ljudskih prava i sloboda npr:

  • uskraćivanje ženama da same odlučuju o svom spolnom životu
  • ne sankcioniranje nasilja i zlostavljanja nad ženama
  • neravnopravnost žena u odnosu na muškarce u svim radnim i drugim djelatnostima društva
  • toleriranje i nasilje vjeronauka u školama
  • nasilno unošenje vjerskog svjetonazora u obrazovni sustav
  • vjerski patronat nad policijom i vojskom
  • stvaranje klerikalne države
  • skandalozno pljačkanje novca vjerskih institucija iz državnog proračuna
  • podržavanje ratova – nabavka naoružanja
  • podržavanje neregularnih, protuustavnih i na prijevaru sklopljenih Međudržavnih ugovora RH-SS

Glas Katoličke crkve za predsjedničkog kandidata RH – glas je protiv Isusa Krista

Mnogi bi se trebali informirati i češće osluškivati što im vjerske institucije poručuju – koliko im uzimaju a koliko stvarno daju!

Usporedimo malo: 

Isus iz Nazareta nije naučavao pravo na vlast, niti na svjetsku vladavinu, niti „učenje o dva mača“ kao Crkva. Baš naprotiv – Isus iz Nazareta naučavao je: „Moje Kraljevstvo ne pripada ovome svijetu.“ (Ivan 18, 36) 

Isus iz Nazareta naučavao je nedvosmisleno: „Ja Sam put, istina i život.“ (Ivan 14, 6)
On nije govorio o nekoj instituciji koja je „majka svih Crkvi i učiteljica“. On nije rekao slijedite Crkvu, već je rekao slijedite Mene i Mog Oca!

Isus iz Nazareta nije učio nikakvu vanjsku religiju. On je učio Unutarnji bitak, put k Bogu za svakoga – unutarnji život. On je naučavao zakon ljubavi i mira – ljubav prema Bogu i bližnjemu.

Sam Isus je izjavio: “Moj nauk je nauk našeg Nebeskog Oca i on se ne temelji na visokoobrazovnim farizejima – to je nauk srca koji može razumjeti svaki čovjek bez obzira na obrazovanje.”

Isus iz Nazareta naučavao je kozmički zakon jedinstva i jasno i nedvosmisleno rekao: „Svi koji se mača hvataju, od mača ginu.“ (Matej 26, 52) 

Prema učenju Isusa iz Nazareta, kozmičkom zakonu jedinstva, svako ubojstvo je bratoubojstvo! Poruka mira najvećeg proroka Isusa iz Nazareta glasi: „Ljubite svoje neprijatelje i molite za one koji vas progone.“ (Matej 5, Tu poruku kao i glavno Isusovo učenje “Govor na Gori” Katolička crkva je proglasila utopijom koju je nemoguće provesti u djelo. Ako to tvrdi, zašto  Njegovo ime stavlja ispred svog učenja.

Profil budućeg predsjednika koji građanima sugerira Justitia et pax u stvarnosti je povratak u mračnu prošlost i na štetu je svih građana – svejedno bili oni vjernici ili nevjernici. 

Glas Katoličke crkve za predsjedničkoga kandidata RH – glas je protiv Isusa Krista, čije je učenje evidentno u potpunoj suprotnosti sa katoličkim.


Redakcija

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s