Katolička genetska manipulacija krštenjem? Ispisati se ili ne!?

Onoga tko je jednom ulovljen na crkvenu udicu, odnosno tko je pao u mrežu, kad bi bilo po njezinoj volji, vatikanska Crkva ne bi pustila iz svojih kandži. U upravo citiranom kanonu Codexa Iuris Canonici ne govori se bez razloga o „neizbrisivom pečatnom znaku“ što krštenik dobiva.

Kako si možemo predočiti taj „pečatni znak“ i koje su navodno njegove posljedice, opisuje kardinal Antonio Maria Rouco iz Madrida, prema jednoj vijesti katoličke izvještajne agencije kat.net:

„Kardinal Rouco je rekao (…) da krštenje (…) ostavlja neizbrisiv znak, i da će osoba koja ga je primila, uvijek ostati katolikom. (…), to je dio ‘naše DNK’.“ (13.7.2004.)

U naslovu izvještajna agencija sažima tu izjavu riječima: „Krštenje vrijedi za ‘uvijek i vječno’ i sastavni je dio ‘naše DNK’.“
Taj katolički nauk jedne vrste katoličke genetske manipulacije pomoću krštenja gotovo doslovno opisuje jedan drugi biskup, Thomas Tobin iz SAD-a, u prosincu 2010.

Biskup Tobin tvrdi:

„Bivših katolika nema. Ako su katolički kršteni, tada su doživotno katolici, čak i ako oni to opozovu ili ako stupe u neku drugu Crkvu. Krštenje je u njihovoj duši takoreći ulilo katoličku DNK. Krštenje definira tko ste i što ste.“ (kat.net, 14.12.2010.) Nastavlja se:

Odlomak iz knjige: Rehabilitacija Krista Božjeg;

autori: Martin Kübli, Dieter Potzel, Ulrich Seifert

Priredila: Ana Jurić

Moj komentar:

Tako propovijedaju i ljudi im slijepo vjeruju – a što je sa uputom u Ivanovom Otkrivenju:

“Izađite iz nje narode, da nemate udjela u grijesima njenim i ništa ne primite od njenih muka” (Otkr. 18,4)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s