Današnji svećenici su potomci potomaka od potomaka, koji su progonili i progone istinske proroke, huškali i huškaju narod, dali Isusa razapeti na križ, preokretali i preokreću Božju riječ i propovijedali i propovijedaju narodu nauk o idolima.

Božja riječ je u ovom vremenu najveći nebeski poklon čovječanstvu. Neposredno u proročkoj riječi preko Gabriele, Njegove proročice i izaslanice, Bog, Vječni, kaže nam što je potrebno da mi ljudi znamo. On kaže što nam je potrebno da shvatimo velike duhovne povezanosti, kao i da prepoznamo pojavnosti svijeta u njihovoj pozadini, njihovu zakulisnost i njihovu podmuklost, i On tumači kako svaki čovjek pomoću istinskoga učenja Isusa, Krista, aktivnom primjenom božanskih zapovijedi i Isusovog Govora na Gori u svagdašnjici, može ići putom natrag u vječnu domovinu.

U kolovozu godine 2005. Krist Božji nam je poklonio opsežnu objavu koju je sam naslovio:

«Riječ Krista Božjeg

čovječanstvu, prije nego ovaj svijet prođe.

Bliže Bogu u sebi!»

Jedan prakršćanin na sljedeći je način skicirao njen sadržaj:

U jednoj moćnoj objavi Krist Božji je Svoju riječ uputio čovječanstvu prije nego ovaj svijet prođe. Pred današnjom svećeničkom kastom On drži ogledalo njenih strašnih zločina, koje danas odražava sličnu sliku kao prije 2000 godina.

Današnji svećenici su potomci potomaka od potomaka, koji su progonili i progone istinske proroke, huškali i huškaju narod, dali Isusa razapeti na križ, preokretali i preokreću Božju riječ i propovijedali i propovijedaju narodu nauk o idolima. On ih je optužio da su pokrali ljude i narode gomilajući svoje bogatstvo i ravnodušno promatraju kako čitavi narodi umiru od gladi, bolesti i epidemija. Predbacio im je da se licemjerno i u zlatom izvezenim odorama uzvisuju i kao krivotvoritelji i idolopoklonici zloupotrebljavaju jedinog Boga za svoj idolski kult. On je slijepim vođama slijepaca i njihovim podanicima i leminzima* pretkazao kraj i navijestio pobjedu istine.

___________________________________________

*Primjedba uredništva: Leminzi su mali arktički glodavci poznati po tome što masovno slijede jedan drugoga i ubijaju se skačući s litica u more. Samoubojstvo leminga je često upotrebljavana metafora za ljude koji slijepo slijede mišljenje većine, što može dovesti do opasnih ili pogubnih posljedica.

___________________________________________

On, Duh istine, u ovome moćnom obratu vremena dao je riječ istine preko jedne žene koju je učinio svojom proročicom i ljude je poučavao i poučava o bliskom Bogu.

Nakon Njegovog obračuna s potomcima potomaka od potomaka svećeničke kaste i onima koji o njima ovise, Duh Krista Božjeg je još jednom govorio o Svome jednostavnom i genijalnom učenju – takoreći sažetak Unutarnjeg puta što nam ga je On izložio u svim pojedinostima u proteklim godinama našeg vremena. Ovaj sažetak Unutarnjeg puta je jedan veliki luk koji se oslanja na božansko pravilo: «Što ne želiš da ti čine, ne čini ni ti drugome.»

Tko prihvati i primi taj sažetak Unutarnjeg puta našeg Otkupitelja Isusa, Krista, i ispunjava ga u svagdašnjici, tome više nije potreban bučan brimborium što ljude vodi u vanjštinu i Njegovo djelovanje i život kao Isusa iz Nazareta pokriva ritualima, dogmama i ceremonijama. Njegove riječi nas izvode iz mračnih zidina crkava i katedrala prema svjetlu koje svijetli na dnu naše duše u najvećoj dubini svakog čovjeka.

U Svojoj objavi Krist kaže da nam u ovome kratkom Unutarnjem putu daje «Upute za uzvišeni život».

Riječ Gospodina, Krista Božjeg, postaje živa u srcu i u svijesti onih koji teže za tim da Ga slijede. Oni znaju da beskrajna Božja snaga i svjetlo djeluju u Njegovoj riječi ljudima koji je prihvate i prime. Božanska energija dotječe svakome voljnom čovjeku koji u svakodnevnom životu nastoji ostvarivati Njegove upute u mislima, riječima i djelima, i time ih učiniti plodnima.

Tekst iz knjige: Bliže Bogu u sebi

Gabriele, proročica za današnje vrijeme

Priredila: Ana Jurić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s