EKSKLUZIVNO; DAVOR PAVUNA i SLAVKO KULIĆ – Početkom 2016. na naplatu dolazi pravi dug, bit će nam gore nego Grčkoj (VIDEO)

Glas Brotnja

Po Kristu i Abrahamu

prof.pavuna-600x300Hrvatska neće biti u mogućnosti reagirati, što znači da nas čeka vrlo ružan trenutak, nebitno tko bio na vlasti, tvrdi kolega Slavko Kulić

Hrvatski bruto inozemni dug krajem ožujka dosegnuo iznos od cc.50 milijardi eura što je njegova najviša nominalna razina.

Od siječnja ove godine bruto inozemni dug ima tendenciju snažnijeg porasta.

Što se tiče hrvatskog duga, s obzirom da kamata jest dug, najteže je saznanje da ne znamo stvarno stanje inozemnog duga”, rekao nam je Kulić.

Dodaje da je javnost sustavno bila dezinformirana o inozemnom dugu, i to ne slučajno

“Hrvatski inozemni dug nije legitiman. Ugovor o međunarodnom zajmu mora proći ratifikaciju Sabora ili referendum, a s obzirom da nismo imali takvu praksu, on je nelegitiman, mi ne znamo za njega. Za njega znaju samo naši vjerovnici”.

Razlog tome je, dodaje, činjenica da “imamo nezrelu političku strukturu ili oligarhiju koja skupa s financijskom oligarhijom vlada Hrvatskom”.

“Diktat provodi politička oligarhija uz pomoć sustava, a on ne polaže račune nikome. Sustav je isključen iz politike, a radnici iz ekonomije”

kulićOrwell MMF+ i partitokracija stvaraju tzv. dugove (ne-)suverenom narodu. Kripto-fašizam bankaroida demoNkratski koristi ”lijevo-desne” neoliberale: vlasti su slugani imperije belosvetske klateži MMF+! “Diktat provodi politička oligarhija uz pomoć sustava, a ne polažu račune nikome.” [… hvala svima koji prate manipulacije oko tzv. hrvatskog duga … probudimo se ! ]

Izvor:

http://glasbrotnja.net/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-davor-pavuna-i-slavko-kulic-pocetkom-2016-na-naplatu-dolazi-pravi-dug-bit-ce-nam-gore-nego-grckoj-video

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s