Dragi prijatelji, poštovani posjetioci i suradnici naših web stranica, facebooka i twittera,

hvala što nas pratite i vašim prisustvom i komentarima doprinosite sagledavanju stvarne slike stanja u kojem živimo. Ovim putem želimo vas potaknuti da se još aktivnije uključite. Pišite kritičke osvrte! Šaljite nam zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta, fotografije ili karikature. Postanite novinari, fotografi. Nemojmo se previše opterećivati sa jezičnim izričajem – važan je sadržaj, poruka koju šaljemo.
Najvažnije je da u svemu što radimo bude tolerancije, bez mržnje i neuvažavanja drugih ljudi i drugačijih mišljenja. Poštujmo kulturu dijaloga i na zlo reagirajmo dostojanstveno i argumentirano.
Jako će nas veseliti da zajedničkom energijom doprinesemo stvaranju istinskih sloboda i poštovanja ljudskih prava za sve, a ne samo za neke.
Važan je istinski doprinos svih koji osjećaju istinu, pravednost i poštovanje prema svakome, svejedno je li on vjernik, ateist ili agnostik. Sokrat je po danu nosio “lampaš” tražeći “čovjeka”. Zar naša zadaća nije upravo to, da nosimo lampaše, kako bi svijetlo moglo doći tamo gdje je sada tama.

VAŽNO JE KONSTRUKTIVNO I ZAJEDNIČKI (SU)DJELOVATI!

Naš kontakt info@david-udruga. hr za one koji žele bliži kontakt s nama. Vaš identitet je garantirano zaštićen. Veseli nas djelovati zajedno!

Hvala!
Redakcija

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s