Kaptol očekuje da se inicijativa “U ime obitelji” uključi u parlamentarnu borbu

INDEX.HR

Piše: I.Ć.

Kaptol očekuje da se inicijativa "U ime obitelji" uključi u parlamentarnu borbu

Screenshot: HTV

NESLUŽBENO glasilo Crkve u Hrvata, Glas Koncila, u novogodišnjem je broju izrazilo nadu kako bi se inicijativa “U ime obitelji” mogla pojaviti i na parlamentarnim izborima. Glavni urednik Glasa Koncila Ivan Miklenić u svojem je uredničkom komentaru pozdravio paniku koja vlada u dijelu javnog političkog prostora Hrvatske, a koja je vezana uz političke ambicije Markić&Co.
“Nove građanske inicijative mogle bi u 2014. godini još više obuzdati političare i natjerati ih da počnu uvažavati struke, znanja, sposobnost, legalne i legitimne hrvatske nacionalne ciljeve i interese”, nada se Miklenić pišući o 2014. godini. Glas Koncila poziva se i na istraživanje koje kaže da da tri četvrtine hrvatskih građana misli da Hrvatska ne ide u dobrom smjeru.
“Zar to ne bi  trebalo biti dovoljan poticaj svima da 2014. donese Hrvatskoj stvarni potrebni zaokret nabolje?”, pita se Miklenić. Također pita se zašto se napokon ne počnu uvažavati hrvatski nacionalni interesi i ciljevi.
“Osvojivši većinu medija, Kukuriku koalicija stvara i umnožava kaos u Hrvatskoj vodeći jedino ozbiljnu skrb da svojim, podobnim kadrovima pokrije što više važnih društvenih radnih mjesta i funkcija, i to na svim društvenim razinama”, zaključuje Miklenić.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s