Šokantni intervju kapelana: Još uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira!

Index.hr

Piše: R.I.

“JOŠ uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira! Niti djevojku. Dapače žena ima veću frustraciju kada sazna da muž masturbira!”, samo je jedan od “bisera” koje je “prosuo” don Damir Stojić., studentski kapelan pri Sveučilištu u Zagrebu govoreći o – obitelji! Stojić je postao poznat sa svojim oštrim kritikama Zdravstvenog odgoja, a gostovao je i u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva.

Tijekom posljednjeg razgovora o obitelji koji je objavljen na YouTube mogu se čuti i sljedeći biseri kako je homoseksualnost monstruozna, da su transrodna djeca “ono” kao i da je seksualna revolucija uzela više žrtava nego svi totalitarni režimi u dvadesetom stoljeću.
Stojić se u razgovoru pohvalio kako u radu s mladima ne koristi istraživanja, statistike ili brojke već se oslanja na vlastito iskustvo. Studentski kapelan se pozvao i na iskustva Ugande kao vrlo pozitivne zemlje gdje je Vlada kako kaže, potjerala sve lijeve liberalne udruge te dala vlast Crkvi. Rezultat toga je, tvrdi don Stojić, pad zaraženih HIV-om i spolnim bolestima. No, brojke ( koje ne priznaje) kažu sasvim drugačije.
Uostalom, ove i niz drugih opažanja don Stojića o obitelji pogledajte u videu.

Jedna misao o “Šokantni intervju kapelana: Još uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s