ŽELJKA MARKIĆ ‘Dijete bih radije stavila u dom nego kod gay para’

Autor: Zagrebancija.com/tportal.hr

Datum objave:
13.11.2013

‘Sigurno bih dijete stavila u dom i nikako ga ne bi dala na posvajanje istospolnim parovima’ izjavila je Markić odgovarajući na pitanje voditeljice bi li radije dijete stavila u Dom za nezbrinutu djecu ili dala na posvajanje istospolnoj zajednici i ostavila voditeljicu bez riječi, piše portal Zagrebancija.

Predstavnica Inicijative ‘U ime obitelji’ kroz cijelu je emisiju provlačila tezu da odredbom kojom bi se definirao brak kao zajednica muškarca i žene u Ustavu samo pokušavaju zaštiti građane protiv mogućnosti istospolnih brakova.

‘Ministar Jovanović, ali i cijela Vlada, pokušavaju provesti preodgoj ovog društva i to kroz obrazovni sustav, i puno puta su najavljivali omogućavanje posvajanja djece’, istaknula je Željka Markić.

Na pitanje misli li da u ovoj krizi ne bi trebalo trošiti 50 milijuna kuna na provođenje referenduma zbog nečega što već postoji u Obiteljskom zakonu, Markić je odgovorila da joj je žao što će biti potrošeno toliko novca, ali i da je sam premijer Zoran Milanović rekao da demokracija košta.

‘Lažu oni koji tvrde da mi bilo koga diskriminiramo. Mi samo želimo zaštititi ono što je temelj ovog društva, a to je brak između muškarca i žene i obitelj’, dodala je Željka Markić i rekla kako je odrastanje sa samohranim roditeljem također neprirodno okruženje.

 

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s