Zločinački režimi: Konačno razotkrivena ideologija koja razara hrvatsku obitelj!

Index.hr
Piše: Lucija Komaić, Dubrovački dnevnik

ŠTO je u današnjem svijetu obitelj? Koje su joj prijetnje?Je li obitelj ugrožena u Hrvatskoj i što je to što joj prijeti? Biskupi znaju odgovore. Obitelji prijeti ‘zločinačka ideologija trenutačnog režima,’ kako je i glasio dio poruke s oltara za Sve svete koji je odjeknuo Hrvatskom. No, idemo dalje.

2007.
Sutradan su osvanuli promidžbeni plakati HDZ-a diljem Hrvatske. S nekih se smiješio dr. Ivo Sanader, s drugih Niko Kovač. I njegov brat Robert također, naravno. No puno zanimljiviji su bili oni crveno-plavi plakati. Legalizacija droga – ‘PROTIV’. Novi porezi –’PROTIV’. Ukidanje vjeronauka u školama – ‘PROTIV.’ Stručnjaci iz područja komunikologije složit će se kako je ovo bila savršeno osmišljena politička kampanja u kojoj je Zoran Milanović izgubio unaprijed dobivene izbore. Kao da su HDZ-ov komunikacijski strateg Ratko Maček i kardinal Josip Bozanić danima i noćima osmišljavali plan kampanje za izbore, dok nisu utanačili sve detalje i akcije u kojima će zajednički nastupiti. Idemo dalje.

Da se krade, pljačka i sustavno uništava sve što je vrijedno u Hrvatskoj, znalo se i tada. Ipak, danas ta saznanja potvrđuju slučajevi koji se vode na sudovima zbog opljačkanih milijardi, HDZ kao stranka na optuženičkoj je klupi upravo zbog sumnje u kriminal iz tog razdoblja, a bivši premijer Sanader u Remetincu. Biskupi se zbog ove kampanje iz 2007. i podrške tadašnjem, bez zadrške imamo pravo zaključiti – zločinačkom režimu, nikada nisu ispričali hrvatskoj javnosti. Nisu se ispričali ni vjernicima, a među njima je bilo i onih kojima moral i vjera nisu dopuštali pravdati činjenje zla, iako su to biskupi nalagali. Idemo dalje.2011.

S potpuno istom strategijom biskupi su se uključili u parlamentarne izbore 2011., ali Hrvatska je već tada bila doslovno na koljenima. Ono što biskupi nisu pretpostavili je činjenica koliko je zapravo njihovo stado gladno i obespravljeno. Pokrenute istrage otvorile su oči vjernicima koji su znali da je činiti zlo grijeh, a opravdavati činjenje zla još veći krimen. Kaznili su birači dotadašnju vlast, ali i biskupe. Građani biraju svoju vlast svako četiri godine, a vjernici pokazuju što misle o svojoj Crkvi svako deset godina. Riječ je o popisu stanovništva koji je najbolji pokazatelj potpore građana Crkvi. Idemo dalje.

Pada broj katolika, raste broj ateista

Hladan tuš biskupima u Hrvatskoj bili su rezultati popisa stanovništva 2011. Broj deklariranih katolika pao je za 5,28 posto, iako se zbog pada ukupnog stanovništva broj ukupno deklariranih smanjio sa 87,97 posto na 86,28. Popis je dokazao pad broja katolika i pravoslavnih, dok je za vrlo visokih 67,44 posto porastao broj ateista i onih koji za sebe kažu da nisu vjernici, te su ovi građani sada treća najbrojnija skupina u Hrvatskoj što se tiče religijskih uvjerenja. Prema mišljenju sociologa, pravih vjernika je zapravo i znatno manje, oko 50 posto, zbog velikog broja onih koji se deklariraju kao katolici zbog svog porijekla i nacionalnosti koja se na ovim prostorima definira i razlikuje vezano uz religijsku pripadnost, iako ne prakticiraju vjeru kako priliči vjernicima. Idemo dalje.

Biskupi su se još na proljeće 2011., prije popisa stanovništva i ususret dolasku pape Benedikta XVI. u Hrvatsku, hvalili kako broj katolika drastično raste, te da je u Hrvatskoj ‘službeno’ porastao na 89,88 posto. Bila je to pusta projekcija želja, ali danas dobar pokazatelj kakvu je snažnu reakciju izazvao popis stanovništva. Bio je to šamar koji je protresao Kaptol do temelja. Naravno, biskupi se nikada nisu zapitali koliko su vjernika izgubili isključivo zbog podrške i ‘držanja vreće’ pljački Hrvatske. Lakše je bilo okriviti Josipovića, Milanovića, Jovanovića za pad broja katolika, nego priznati svoje grijehe. ‘Neću više kročiti u crkvu, dok mi s oltara govore da glasam za onog lupeža. Neka im Bog oprosti,’ rekla je jednom prilikom baka Marica iz Lapada, koja obzirom na statističke pokazatelje očito nije bila usamljena u svojim odlukama. Idemo dalje.

2012.

Službena istina o padu broja katolika objavljena je 2012. Od tog dana do danas Hrvati svjedoče raznim čudnim, besmislenim i zbunjujućim procesima u društvu. Ipak, stvari su sve jasnije i više nema sumnje tko iza čega stoji, koji je cilj i kako ga namjerava provoditi. Crkva od tog dana aktivno sudjeluje u političkim procesima usmjerenima protiv aktualne vlasti, naravno demokratski izabrane na izborima. U prosincu 2012. kreće takozvani ‘prosvjed medvjedića’ protiv zdravstvenog odgoja, koji predvodi udruga GROZD, naravno ‘u ime djece i obitelji’. Svima je jasno da iza ovih akcija stoji Kaptol, koji se otvoreno protivi četvrtom modulu zdravstvenog odgoja. Povela se velika rasprava, javnost je podijeljenja. Četvrti modul, prema stavovima Crkve, razara obitelj i roditelje čiju djecu netko pokušava učiti toleranciji prema različitostima kao i tome da je masturbiranje prirodno. Uče ih i o spolnim bolestima, kao i o tome kako se potrebno protiv njih zaštititi. Strašno! Idemo dalje.

2013.

Nakon uspješne kampanje protiv zdravstvenog odgoja u kojoj je Kaptol poslao svoju poruku o ‘zločinačkom režimu vlasti u Hrvatskoj’ koji pokušava ‘razoriti obitelj,’ uslijedila je nova izvrsno osmišljena kampanja, ona udruge ‘U ime obitelji’. Savršeno organizirani, skrivajući se iza borbe za opstanak obitelji i plasirajući neopravdan strah od homoseksualaca i naravno ‘zločinačkog režima’ koji pokušava razoriti Crkvu i obitelj, prikupili su dovoljan broj potpisa za referendum. I gle čuda, Hrvatska je dobila datum gdje će građani imati priliku zaokružiti – ono što im biskupi narede. Ne treba čekati 2015. Idemo dalje.

I doista, zahvaljujući savršenom PR-u, kakvim se Crkva uvijek mogla ponositi, postiže se dojam kako se sve ovo zaista događa ‘u ime’ i za dobrobit obitelji. Ali nažalost, zdravstveni odgoj, kao i činjenica da homoseksulaci mogu zatražiti bolju zakonsku zaštitu svojih prava, nisu uzročnici razaranja obitelji. Ona je danas žrtva isključivo loše ekonomske situacije u kojoj se društvo nalazi. Nedostatak sredstava za život najčešći je uzrok bračnih svađa. Supružnici se zbog prekovremenih radnih sati uglavnom ni ne vide, a zbog primorenosti na previše teškog rada, nisu u mogućnosti ni kvalitetno provoditi vrijeme s djecom. Natalitet ne opada zbog toga što raste broj homoseksualca, nego zbog toga što roditelji nisu u mogućnosti svojoj djeci pružiti dostojanstven život, često u Hrvatskoj ni krov nad glavom. Idemo dalje.

Biskupi su ipak u pravu. Prosječna obitelj u Hrvatskoj doista jest ugrožena, sustav je razara. Sustav koji je prije svega, uz blagoslov Crkve, opljačkan i razoren. Sustav koji je, uz blagoslov Crkve, premrežen korupcijom i grijehom. Sustav koji je, uz blagoslov Crkve, zbog usmjerenosti isključivo na pljačku nagomilao milijarde dugova koje će teško vratiti čak i naši unuci. Sustav koji je, uz blagoslov Crkve, potpuno zaboravio na pojam socijalne osjetljivosti. Obitelj razara sustav koji je nagomilao 20 posto nezaposlenih, sustav u kojemu tisuću ljudi dnevno ostaje bez posla i sustav u kojemu svaka druga mlada osoba ne može naći posao. Ali, idemo dalje.

Hrvati će 1. prosinca, uz blagoslov Crkve, definirati u Ustavu da je brak zajednica muškarca i žene. Time će hrvatska obitelj konačno biti spašena od sustava koji je razara. A Kaptol će nastaviti kako je radio i do sada. I za koga je radio. I što je radio. Obzirom se još uvijek nisu ispričali zbog podrške Sanaderu 2007., za pretpostaviti je kako se nisu ni pokajali i kako ne smatraju taj čin grijehom vlastite strukture. To je sve u duhu sustava vrijednosti Katoličke crkve u Hrvata. Miješanje u politiku i pritom biranje strane, njima je sasvim normalno.

Još da je ušutkati papu Franja i njegovo zagovaranje siromašne Crkve, tlapnje kako je kršćanska ideologija bolest, a tek ove skandalozne izjave kako gay nije grijeh?! Hrvatski biskupi mole za njegovu dušu i prosvjetljenje. Da je Hrvat, sigurno bi bio iz neke komunističke obitelji, bolestan od crvene peronospore i zadojen zločinačkom ideologijom režima. No, to je drugi problem, za kojega će kaptolska komunikacijsko – propagandna mašinerija s vremenom pronaći rješenje. Za sada tek šute. I bore se za razorenu hrvatsku obitelj. Dragi biskupi, ako Boga znate, i u ime obitelji, nemojte dalje!

Izvor: Dubrovački dnevnik

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s