Glas Koncila: Hrvatska je na dobrom putu da postane jedna od najkaotičnijih država Europske Unije!

Index.hr/mobile

KAOSU pridonose i interpretacije pojedinih negativnih činjenica u kojima uz medijske poslenike sudjeluju i neki najodgovorniji političari, tvrdi Glas Koncila.

Piše: Me.M.Ilustracija: Željko Hajdinjak (Cropix)

“PONAŠANJE dijela političara i medijskih poslenika glede opravdavanja tzv. ‘lex Perković’, nametanje i dalje ideologiziranog Zdravstvenog odgoja u škole te opasni oblici represije prema pojedincima koje se pritvara u psihijatriju ili opečaćuje psihijatrijskom dijagnozom nameću pitanje dokle mogu ići zloporabe u Hrvatskoj”, naglašava se u uredničkom komentaru neslužbenog glasila Crkve u Hrvata “Glasu Koncila” kojeg potpisuje urednik don Ivan Miklenić.
Katolička crkva smatra da je Republika Hrvatska na dobrom putu da postane jedna od najkaotičnijih država Europske Unije.

“Po pravnim zasadama i odredbama Hrvatska je zacrtana kao visoko demokratska država, i brojni demokratski elementi u njoj danas stvarno i postoje, a istodobno na više razina i na više područja događaju se potezi koji su nespojivi sa stvarnim demokratskim standardima. Kaosu – koji sve više poprima oblik sustavnog – pridonose i interpretacije pojedinih negativnih činjenica u kojima uz medijske poslenike sudjeluju i neki najodgovorniji političari”, piše Miklenić u komentaru. Miklenić tvrdi i da uvođenje Zdravstvenog odgoja u škole potvrđuje da je sadašnjoj Vladi ipak od svega najvažnija ideologija.
“Postojanje smišljenog kaosa u Hrvatskoj, koji ima svrhu zastrašiti ljude, očituje se također u opetovanim pojavama neobične represije prema pojedincima: Procesuiran je Luka Kozina, jedan od kninskih prosvjednika, koji nije učinio nikakvo nasilje već je samo verbalno prosvjedovao”, piše Miklenić pitajući se na kraju: Dokle idu zloporabe vlasti, moći i ideologije u Hrvatskoj?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s