Reisman oduševila HDZ-ovce: “Obećajem vam, uvedete li zdravstveni odgoj porast će broj spolnih bolesti i pobačaja kod djece”

index.hr/mobile

“POKRENETE li ovaj program, vidjet ćete porast spolnih bolesti, broja pobačaja kod djece, i često mijenjanje partnera”

Piše: Media Servis, R.I.

Foto: Goran Mehkek/Cropix

JUDITH REISMAN stigla je i do Hrvatskog sabora. Tamo ju je dočekao HDZ predvođen Davorom Stierom koji ju je vrlo srdačno pozdravio kazavši joj: “Neki tamo lažni liberali su vas željeli zabraniti u Saboru! Ali, eto, tu ste, pobijedila je sloboda govora dobrodošli”. Stier se ispričao što su je napali u Hrvatskoj, no ona je kazala kako je zadovoljan prijemom, a da su oni koji su je napadali pojedinci.

“Naročito žalim što se doživjeli lažnu optužbu za antisemitizam. Ovih dana bili ste izvrgnuti napadima jedne silne i zastrašujuće kampanje verbalnog nasilja i primitivizma”, istaknuo je Stier.

Spomenula je i HRT-ovu novinarku Karolinu Vidović Krišto kazavši kako je ona razlog što je došla u Hrvatsku.

Reisman je ponovila tezu da će spolni odgoj izazvati kontraefekt u Hrvatskoj, koja je tvrdi, na dnu ljestvice što se tiče broja maloljetničkih trudnoća. U predavanju koje je trajalo nešto više od pola sata Reisman je, između ostalog ustvrdila, kako će se uvođenjem zdravstvenog odgoja povećati broj oboljelih od spolnih bolesti te da će biti više maloljetničkih pobačaja!

“Pokrenete li ovaj program, vidjet ćete, obećajem vam, porast spolnih bolesti i broja pobačaja kod djece, njihovo često mijenjanje seksualnih partnera jer djeca su djeca, rade ono što vide, tako odrastaju”, istaknula je Reisman.

Nakon što je završila predavanje, obratili su joj se HDZ-ovi zastupnici s pitanjima. Prvi su bili Stier i Jandroković koji su joj se zahvalili, pri čemu je Jandroković naveo kako lijevi radikali, tzv. demokrati  reagiraju jer im se konzervativna opcija oštro usprotivila i pokazala da neće dopustiti uvođenje nečega ovakvoga u škole.

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=660073

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s