Da li su katolici retardirani?

rudan.info

Objavljeno: January 25th, 2013 | Kategorije: Hrvatska | 26 komentara| Vedrana Rudan

Naletjela sam na proglas Udruge građana za zaštitu ljudskih prava, Odranska l, Zagreb, zove se “David”. Ljudi iz te Udruge preklinju katolike koji žive u Hrvatskoj da izađu iz Crkve. Dva su osnovna razloga. Prvi je, Crkva djeluje protuustavno. Drugi je, ne poštuje učenje Isusa Krista. Nisu objasnili zbog čega bi Crkva morala poštovati Ustav kad joj plaćeni da brane Ustav ne stoje na putu. Nepoštivanje Krista su detaljno elaborirali.

Josipović i Milanovićfoto: RTL

Pišu da su katolički svećenici bahati, žive u raskoši, kradu, pozivaju na ubijanje, služe lopinama iz Vatikana. Ukratko, izdali su Isusa koji je pozivao na ljubav prema ljudima ma koje boje kože ili vjere bili, ne poštuju žene, nekad su ih palili, danas im ne daju blizu, rade “protiv države i vlade”, bešćutni su, čak, ….”uz pomoć pape žele srušiti ovu vlast.”

Zbog svih tih strašnih grijeha Davidovci misle da bi katolici trebali istupiti iz zločinačke udruge i živjeti u miru i veselju onako kako nam to Isus preporučuje. Mislim da u udruzi “David” sjedi mnogo bahatih ljudi. Tko su ti koji smiju katolicima na tako prostački i podcjenjivački način “otvarati oči”?

Dvije tisuće godina Katolička je crkva organizacija koja se isključivo bavi širenjem mržnje, potpirivanjem ratova, pljačkom. Nikad se nije zalagala za ravnopravnost muškaraca i žena, uvijek je propovijedala “čistoću” prije braka dok su njezini svećenici silovali i muško i žensko otkako Crkva postoji.

Katolička crkva nikad,  baš nikad nije svojim ovcama sa oltara poručila, naše će biti carstvo nebesko, dvije tisuće godina naglašava, vaše će biti carstvo nebesko. Ovce su to čule nekoliko milijuna puta, da bi jednom u dvije tisuća godina od sebe pustile jedan jedini blej protiv. Jedan. Od milijuna bleja bleja čuti čuti nije. Zašto se jučer oglasio “David” i otkrio ovcama toplu vodu u bojleru? Tko je “Davida” ovlastio da se krštenim Hrvatima obraća kao da su bića sa posebnim potrebama? Neukusno, neprimjereno, uvredljivo.

Davidi pišu:”U posljednje vrijeme svjedoci smo otvorene i žestoke borbe čelnika Katoličke crkve protiv legalno izabrane vlasti(države) koja stoji na poziciji Ustava, to jest, volje naroda…” U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Napisati da naša vlast stoji na poziciji “Ustava i volje naroda?”

Iz koje su ustanove preko vikenda pobjegli Davidovci? Zašto ih netko ne vrati u žutu kuću? Kakve veze naša vlast ima sa “Ustavom i voljom naroda?” Svatko od nas zna da je veza naše vlasti sa voljom naroda onoliko čvrsta koliko i veza Katoličke crkve sa Isusom.

Siročići koje doktori intenzivno traže ali ih očito još nisu uvalili u košulje koje se vezuju na leđima napisaše i da je Hrvatska “laička zemlja”? “Laička”? Što to znači?  Njeni građani ne izdvajaju od svojih bijednih prihoda milijune za katoličke lopove a sve po ugovoru sa Vatkanom koga ni Milanović nije vidio?

Da skratim, kad mogu oni lupetati kako je “Katolička crkva izdala Isusa” i to nam prodavati kao brejking njuz onda smijem i ja biti banalna i napisati kako im treba oprostiti jer ne znaju što čine. Kraj proglasa im je ludilo. Pozivaju se na Apostola Ivana i preklinju ovce da napuste stado:”Izađite iz nje, narode moj, da vas ne zadese zla njezina te da ne budete suzajedničari grijeha njezinih!”

Slažem se sa Ivanom ako je tako nešto ikad izgovorio ali nikako sa Davidima. Ne treba izaći iz Katoličke crkve koja se nikad u svojoj povijesti nije ponašala nego onako kako se ponaša danas. Treba, narode moj, izaći iz Hrvatske da nas ne zadese zla njezina i da ne budemo suzajedničari grijeha njezinih.

Da li su katolici retardirani?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s