Hrvatski “Skup razuma” podržali i prosvjedom pred hrvatskim Veleposlanstvom u Hamburgu

Index.hr

Piše:
petak, 18.1.2013. 22:48

Hrvatski "Skup razuma" podržali i prosvjedom pred hrvatskim Veleposlanstvom u HamburguFoto: Aktivisti iz Hamburga

“SKUP RAZUMA” – prosvjedna okupljanja hrvatskih građana koji podržavaju uvođenje zdravstvenog odgoja u škole te se bore za sekularizam, održana u srijedu, podržana su i van granica Hrvatske.

Ispred zgrade hrvatskog Veleposlanstva u Hamburgu u srijedu se okupilo nekoliko prosvjednika koji su izrazili svoju podršku borbi za sekularizam, a na transparentima su spomenuli i “homofoba desetljeća Marijanu Petir” – članicu saborskog Odbora za ljudska prava.

“Podržavamo vaše napore da vašoj djeci omogućite prikladno obrazovanje, bazirano na znanstvenim činjenicama i realnosti. Vjerujemo da istinske obiteljske vrijednosti mogu biti razvijene samo u sekularnim društvima, u kojima se ljudska prava svih osoba jednako vrednuju i poštuju! Zato, podignite svoj  glas, budite glasni i dostojanstveni u svojim zahtjevima, jer ne postoji isprika za kršenje vaših prava”, stoji u poruci u originalu napisanoj na engleskom jeziku, koju potpisuju Aktivisti iz Hamburga.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-quotskup-razumaquot-podrzali-i-prosvjedom-pred-hrvatskim-veleposlanstvom-u-hamburgu/657878.aspx

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s