Isus je bio pacifist i mirotvorac!

Javno pitanje nadbiskupima Katoličke crkve:

Isus je bio pacifist i mirotvorac!

Nadbiskupi, odgovorite ljudima: u čije to onda ime  vi pozivate na rušenje legitimne vlade RH?

Pretpostavljamo da vam je poznato da je svim tražiteljima istine i kršćanima – kao istinskim sljedbenicima velikog duhovnog revolucionara, pacifista i mirotvorca i spasitelja svih duša i ljudi Isusa, Krista poznato da je On apostolu Petru rekao; … stavi mač u korice jer tko se mača lača od njega će i poginuti, ili  Pilatu;…Moje kraljestvo nije od ovoga svijeta! Ili svećenstvu kada su ga kušali: „…daj caru carevo a Bogu božje.“

Ove Isusove riječi su jasne i upućuju svakog zdravoumnog građana Hrvatske kritičkog stava na sljedeći zaključak:  Ako je Isus rekao …. daj caru carevo a Bogu božje i …. Moje kraljestvo nije od ovoga svijeta,  onda biskupi Katoličke crkve, koji za sebe tvrde da su njegova produžena ruka, odnosno, da je njihova Katolička crkva koju oni predvode sam vidljivi Krist i Bog na Zemlji ne mogu u Njegovo ime, svjesno, sugestivno i agresivno, pozivati svoje vjernike na bilo kakav ustanak a pogotovo na ustanak po uzoru „Oluje“ tj. s oružjem u ruci i s dozvolom za ubijanje protiv cara – u ovom slučaju vlade RH?

Stoga, ako Isus, Krist nije promjenio svoje gore navedene principe učenja (a zasigurno nije), onda niti vi ne možete pozivati vjernike u Njegovo ime na ustanak protiv legitimne vlade RH!

No vi to ipak činite! Stoga vas molimo, gospodo nadbiskupi, kako ne bi došlo do obmane vjernika da cijeloj javnosti odgovorite na sljedeća dva pitanja:

–         U čije ime pozivate ljude na ustanak, a po potrebi i  na ustanak po uzoru na „Oluju“ (potonje bi bilo ne samo nekršćanski nego i protuustavno), te

–         Tko je promijenio učenje – Isus Krist ili vi koji ste na čelu Katoličke crkve?

Da se podsjetimo – u vašoj Bibliji stoji zapisano;  Ja, vaš Bog se ne mijenjam!

3 misli o “Isus je bio pacifist i mirotvorac!

  1. Pa odavno se zna da Katolička crkva nema veze sa Svetim pismom nego isključivo s direktivama iz kriminalnog gnijezda zvanog Vatikan. A svatko može protumačiti stvari na svoj mlin. Eto, našem bivšem premijeru npr. to jako dobro ide. Prema tome mislim da je ova tema za obrazovanog i prosječno inteligentnog građanina suvišna. A ovce će i dalje ostati ovce, crkvenjaci ne brinite.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s