SKRIVENE NAMJERE

Nova poruka zaprimljena od formulara “Kontakt” na web stranici.
—-
Cijenjeni urednici ovog portala, Bog vas neizmjerno ljubi, toliko da vi to ne možete shvatiti. Vidim da se na ovom portalu piše samo o zlu u ovom svijetu koje se kroz isti raspršujete naokolo. Toliko ima pozitivnih primjera u Crkvi Isusovoj da ne bi bilo moguće za života sve nabrojiti a na ovom portalu toliko ružnih stvari, te moralno i istinitno upitnih. Dragi ljudi, okrenite se na dobro i ne nanosite Isusu toliku bol!
Jeste li se ikada zapitali “Što ako su moji stavovi pogrešni?” Intelektualci sigurno jeste, a prema tome smatram da postoji i vaša želja za znanjem. Duhovni svijet je stvaran. Tražite Krista, strašljive i sumnjive duše!
Blagoslovljeni budite vi i svatko tko posjeti ovu stranicu. I ljubite jedni druge kao što je Isus svih nas ljubio do križa!

Odgovor Udruge David:
Poštovani, svi koji nam pišete i stavljate objede na naš račun,
sama činjenica da se skrivate i šaljete mail iza imena naše Udruge, dovoljno govori o Vašoj vjeri u Isusa. Poznato je da je Isus bio pravi revolucionar koji se nije skrivao i oblačio svoje misli i riječi u ljubav. Nije jedno mislio, drugo govorio a treče činio. Ne bi nas čudilo da je sa iste adrese otišao mail o bombi u katedrali. Tko se skriva nema dobru savjest, niti dobre nakane. Možda bi trebalo razmisliti gdje stoje sumnjive i strašljive duše, i tko to Isusu nanosi boli svojim mišljenjem i ponašanjem?
Pitanje je koje bi si trebali postaviti mnogi: može li se na zlu graditi dobro? Ne događa li se da Isusa razapinju isti oni koji su ga razapinjali dok je bio na zemlji, vičući “Hosijana”!
Dragi prijatelji, ako pogledamo kako izgleda ovaj svijet nakon 2000 godina za nas je to poražavajuće, ljudi žive u uzništvu – siromaštvu duha i života. Tko neka bi bio za to odgovoran? Slijepci vode slijepe!
Moguće bi bilo dobro za mnoge da Boga traže u sebi a ne putem posrednika. Istina preko posredništva izgleda mnogo drugačija nego što je u stvarnosti.
Lijep pozdrav!
Udruga David

Ps. Inače, na nepotpisane i lažne mailove ne odgovaramo

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s