Anonymous hakirao stranice HBK: ‘Smiješna crkvo, zašto skrivaš onoga koji se počastio djetetom?’

‘JAVNO UPOZORENJE’

Autor: Portal Jutarnji.hr

Objavljeno: 07.04.2012.

Hrvatski ‘Anonymous’ – ime za decentralizirane grupe anonimnih hakera u svijetu – hakirao je stranice Ureda za mlade Hrvatske biskupske konferencije

Hrvatski ‘Anonymous’ – ime za decentralizirane grupe anonimnih hakera u svijetu – hakirao je stranice Ureda za mlade Hrvatske biskupske konferencije .

Dodali su novu vijest na stranice u kojoj pozivaju ljude da slave Uskrs sa “familijom, rodbinom, prijateljima, a ne sa crkvom i svećenicima.”

Na samim stranicama ostavili su priopćenje:

“Od Anonymousa za crkvu i suradnike

Došlo je doba kada “crkva” gubi vrijednost riječi “zajednica”. Dok se papa Benedikt XVI. sa svojim zlatnim križem bori protiv siromaštva, mi, Hrvati, skrećemo pogled sa troškova crkve u ovo nepromjenjivo krizno doba. Šteta što ne možemo odijeliti crkvu sa našim vjerovanjem, sa našom nadom, našom srećom.

Smiješna crkvo, reci, zašto guraš ruku politici, te skrivaš ‘onoga’ koji se počastio djetetom? Zašto našim klincima besplatno punite glave lažnim informacijama? Odgovori, zašto homo nije normalan, a ti jesi? Što je sa onima koji nemaju novaca za krštenje, te zašto fimanik daje 100 kn za nošenje haljine dva sata? Pitanja odlaze u beskonačnost, odgovora nikad, nije ni potreban.

Dok propovijedate o miru, toj čovjekovoj velikoj želji, mažete nam oči i iskorištavate to. Sve se to svodi na jednu stvar: dobro nas lažete. Možda ste javnosti nevidljivi, ali nama niste.

Ovo je javno upozorenje svim korumpiranim crkvama, župama, biskupijama i nadbiskupijama, kao i mladim, zasljepljenim udrugama te ostalim grupama: Pratimo vas.

Ujedinjeni kao jedan podjeljeni s nulom.

Mi smo Anonymous!

Očekujte nas!”

http://www.jutarnji.hr/anonymous-hakirao-stranice-hbk—smijesna-crkvo–zasto-skrivas-onoga-koji-se-pocastio-djetetom–/1020080/

Jedna misao o “Anonymous hakirao stranice HBK: ‘Smiješna crkvo, zašto skrivaš onoga koji se počastio djetetom?’

  1. Svaka čast,bar netko vidi stvari koji drugi ljudi ne vide ili neče vidjeti a crkva se je
    primila ruku pod ruku s kapitalistima i bitnje su im matrijalne stvari,nego one duhovne a Isus kad je došao u hram,prvo je otjerao trgovce i lihvare………………
    nema veze i oni će doći pred lice božije a bog će im reči dao sam vam ključeve da odrješujete grijehe u moje ime a vi ste ključeve izgubili i pustili unutra trgovce,lihvare……………..religija i kapitalizam jedno bez drugog ne može…………..

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s