ULAZAK HRVATSKE U EUROVATIKANSKE INTEGRACIJE – EUVAT

Dan nakon što je Hrvatska ušla u Europu s njom je kradom ušao u isti taj prostor – katolicizam. Na mala vrata. Ono što nije bilo moguće učiniti najvećem moralnom autoritetu svijeta učinio je hrvatski – pride (ponos).

Katoličke vrednote su se počele braniti na bedemima te iste Europe. Političari i crkveni teolozi i svećenstvo odlučno je stalo u odbranu svojih načela i dobilo je što je tražilo: otpuštanje žena s posla jer su se usudile pisati o istini koja prati instituciju zvanom Crkva i njezina svetog oca načelnika, a neistina traje već dvije tisuće godina.

Križarske i invizicijske bojne pojavile su se na ulicama najkatoličkih gradova Nove Europe koja broji 28 članica. Ustav Europe je, po mišljenju svetog oca, nedorečen jer u njega nisu utkani kršćanski temelji pa će ovi događaji pokazati kako se treba ponašati sekularna integracija kroz nesekularni primjer kršenja Ustava RH. On je dobar i u praksi ga se ne krši te je dobio što je tražio, tako barem kazuju teološki i moralni autoriteti.  Duhovna franjevačka obnova pokazuje na koji se način ljubi bližnjega svoga i što su stvarne posljedice tradicionalnih katoličkih vrednota koje se uče na vjeronauku u školama.

Kako nam je “sveti otac” pomogao da probijemo nevinost eurointegracija ubuduće ćemo poslovati s Vatikanskom bankom jer se u istragama pokazalo da je ona nevinija od MMF-a i njezinih bivših čelnika. Naša djeca su sigurna u jednoj novoj EUROVATIKANSKOJ državi (a njezini dužnosnici još zaštićeniji, kao hrvatski medvjedi), a mi smo sretni što možemo živjeti po optimizmu naših političara: naš novac koji zarađujemo nam ne treba pa će se za njegove tokove pobrinuti država u svojim integracijama, a dio se našom (ne)voljom i međunaornim ugovorima baštini u dobrotvorne svrhe i plaće kardinalnih akvizicija Crkve u stomilijunskim iznosima.

Prava naših žena su da se poštuje i moli jednoj ženi, a pravo je cijelog naroda osuda samog sebe: ukoliko ne budemo „kršteni“ nećemo baštiniti neba, bit ćemo podložni paklenim mukama a oslobođenje od Sotone platit ćemo ulaskom u zajednicu katoličkih ljudskih prava.

Sve ovo i ne bi bilo toliko nepoznato da se ne pojavljuje jedan važan trenutak koji će objelodaniti istinu: papina politička podrška ulasku Hrvatske u EUVAT ukazuje na nove trendove koji su do sada bili nepoznati. Svećenstvo osniva političke stranke iako kardinal hrvatske križarske i inkvizicijske stvarnosti kazuje kako se njegova institucija ne bavi politikom.

Oltari će biti zamijenjeni agitacijama na političkim skupovima pa će crkvene građevine zjapiti prazne. Narod se seli na ulicu i svoje vjerske potrebe će vršiti na javnim mjestima, a sakralne građevine će, u skladu s novim promjenama Zakona o gradnji, postati prostori apartmanizacije i betonizacije te će koeficijenti iskoristivosti ljudske pameti bujati pod zemljom izraženi u tisućama kvadrata i na kvadrat.

Svega smo se dotakli – ženskih prava, ljudskih prava, katoličkih prava, inkvizicijskih i križarskih propisa, politike i dječjih prava, prava „svetog oca“, ali svojih osobnih prava – prava dostojanstva još uvijek nismo.

U čemu je tajna vjere ovakvog stanja?

Ustav nutrine svakog čovjeka imun je od vanjskih, deklaratorih normi koje nisu provedene u stvarni život i ne nosi nikakve etikete: svetosti, nepogrješivosti, sekularnosti, kardinalnosti  a napose obilježja katolicizma.

Ustav nutrine i Ustav RH imaju dobre pravne podloge, ali nemaju sekularnost i zaštitu od političkih, crkvenih i bankarskih lobija.

Kako učiniti svoje dostojanstvo zaštićenim? Oslobođenjem samih sebe ponajprije robovanja vlastitoj tradiciji i njezinim čuvarima, a onda kao daljnji korak, preuzimanjem kontrole nad svojim životima u skladu s vlastitim zdravim razumom.

U tome leži tajna svojih, ljudskih prava. Religije i političko-financijski sustavi nisu izjednačeni s pravom na konzumiranje tuđih ljudskih prava.