70.000 žrtava pedofilije u 2010. godini!

T-portal

VATIKAN OTKRIVA

70.000 žrtava pedofilije u 2010. godini!

Datum objave:
18.03.2011 16:07

Autor: D. Pilsel

Gotovo sedamdeset tisuća djece do 12 godina pretrpjelo je spolne zloporabe 2010, istaknuto je u izvješću udruge Meter, koja se u Italiji i svijetu već godinama bori protiv pedofilije i pedopornografije, prenosi IKA

Dok se društvene mreže odlučnije suprotstavljaju pedofiliji, one istodobno pogoduju eksponencijalnom rastu zloporabe nad djecom do dvije godine i takozvanoj kulturnoj pedofiliji, poduprtoj otvaranjem novih pedofilskih oaza primjerice u Oceaniji i naročito u Libiji, navodi se u izvješću predstavljenom na konferenciji za novinare u dvorani Radio Vatikana.

Komentirajući izvješće, o. Federico Lombardi, glasnogovornik Svete Stolice te glavni ravnatelj Radio Vatikana i Vatikanskog televizijskog centra, istaknuo je da se o problemu spolnih zloporaba maloljetnika raspravljalo ovih godina te da je djelovanje udruge Meter zapravo i potvrda da se Crkva bori protiv spolnog zlostavljanja maloljetnika, na svim područjima i protiv svih njezinih očitovanja.

Govoreći o radu udruge, vlč. Fortunato Di Noto, njezin ravnatelj i utemeljitelj, istaknuo je da je prošlih dana pokrenuta međunarodna akcija protiv ‘kulturoloških pedofila’ iza kojih stoji snažan lobi čiji je cilj proglasiti pedofiliju naravnom i normalnom.

Novinar i autor knjige ‘Tijela za igru’ Antonino D’Anna spomenuo je osnivanje političke stranke u Nizozemskoj ‘Ljubav prema bližnjemu, sloboda i različitost’, prve priznate pedofilske stranke čiji je program predviđao ozakoniti spolni odnos djecom iznad šest godina, rekao je novinar i dodao da je problem i u tome što se pedofili osjećaju sigurnima da neće biti kažnjeni.

Pedofil je oštrouman bolesnik koji pedofiliju smatra normalnom, pojasnio je novinar i dodao da su u 80 posto slučajeva žrtve djevojčice, a da su u 78 posto slučajeva muškarci zlostavljači. Suprotno od onoga što se tvrdi, većina tih muškaraca uopće nije pretrpjela zlostavljanje u djetinjoj dobi.

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/117620/70-000-zrtava-pedofilije-u-2010-godini.html

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s