Poruka uredništvu Ivice Sinanovića

Predmet: Odgovor na upit Ivice Sinanovića

Poštovani,

30.srpnja 2010. godine objavili smo tekst Slobodne Dalmacije autora Ahmeta Kalajdžića na temu o kojoj postavljate upit. Kako smo to učinili bez komentara, a pratimo rad svećenika koji bi se trebali ponašati u skladu s onim što uče, sasvim smo sigurni da će sud (ako to već nije) pravično ispitati događaj o kojem je riječ u članku. Nema razloga za ispriku zbog činjenice da nije naše pravo da ocjenjujemo rad suda, a sasvim smo sigurni da će, obzirom vjerujete u Boga, po zakonu uzroka i posljedice, stvari leći na svoje mjesto. Molitva pomaže.

Uz štovanje,

Uredništvo

Poruka i objavljeni članak u privitku

_________________________________________________

Primljena poruka

Von: don Ivica Sinanović <ujoivica@gmail.com>

Datum: 26. November 2010 13:40:34 GMT+01:00

An: info@david-udruga.hr

Web kontakt: I to se događa, svećenik na sudu zbog vrijeđanja

Nova poruka zaprimljena od formulara “Kontakt” na web stranici.

—-

Štovani,
vi ste podržali i pisali o meni 30. srpnja 2010. godine i članak je obišao cijeli svijet, a pogotovo internet je čudo koje svi mogu vidjeti ma gdje oni bili. Pokušao sam telefonski s vama razgovarati, ali ste me otpilili. Meni je uzeto ime i dobar glas, jer ja predstavljam cijelu župnu zajednicu, a vi pisete i dižete svoj glas kada netko iz crkve učini neku nepravilnost. 29. srpnja su me uhitili i lišili slobode bez naloga uz kršenje moje građanske i svećeničke slobode. Dotični gospodin Niko Hendić obnaša službu donačelnika PP Gruda i ujedno je prijesjednik KUD Napredak Dubravka, i unutar njih vlada kriminal i nemoralne radnje. KUD ima Dom koji su nazvali Skandal, a nalazi se odmah preko puta župnog ureda. Niko Hendić dovodi djevojke iz Crne Gore i Trebinja koje izvode striptiz i rade nemoralne radnje. Ukoliko ne vjerujete meni, onda pogledajte fejzbuk Skandal Mrcine pa ćete vidjeti da među odraslima ima veliki broj maloljetnika. Ja sam taj koji im smeta i uspjeli su mi nauditi. Fizički napasti, prijetiti smrću… da li je to dolično ponašanje jednog hrvatskog policajca i donačelnika PP Gruda. Sada tražim od vas ispriku i da malo bolje pogledate TKO PRIVIDI I TKO JE PRIVEDENI

______________________________________________________

Članak koji smo objavili bez komentara:

Slobodna Dalmacija

30.07.2010. | 15:10

I TO SE DOGAĐA Svećenik na sudu zbog – vrijeđanja

Zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno verbalnog vrijeđanja policijskog službenika ispred lokalnog kafića u mjestu Gruda u središtu Konavala, sucu Prekršajnog suda u Dubrovniku doveden je lokalni svećenik iz Dubravke Ivica S. (41) iz Blata na Korčuli.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/111239/Default.aspx

Prema podacima PU dubrovačko- neretvanske, do incidenta je došlo u četvrtak 29. srpnja oko 10,15 sati kada je verbalno vrijeđao jednog od dvojice policijskih službenika koji su u tom trenutku bili u civilu, odnosno izvan dužnosti.

Premda su ga oba službenika upozorili na nedopustivi način govora i ponašanja, on je nastavio to činiti te su policajci pozvali na intervenciju kolege iz ophodnje koji su svećenika prvo odveli u PP Gruda a potom i u dubrovački Prekršajni sud gdje je saslušan te pušten na slobodu gdje će čekati dovršetak postupka redovitim putem.

Inače, već neko vrijeme svećenik nije u najboljim odnosima s dijelom vjernika, a jedan od posljednjih incidenata, kako neslužbeno doznajemo, nastao je zbog postojanje dječjeg igrališta za košarku pred mjesnom crkvom u Dubravci.

Ahmet KALAJDŽIĆ

Jedna misao o “Poruka uredništvu Ivice Sinanovića

  1. Zalosno je da se vi i takovi kao vi borite za pravdu i istinu, napadajuci samo Katolicku Crkvu i njene sluzbenike. U Hrvatskoj ima jos Crkvi i Dzamija i Sinagoga i Kraljevkih Dvorana. Placeni ste da plasirate neistine i lazi i za to nikome ne odgovarate. Ja sam svecenik i nisam kaznjen kako ste pisali. Ostao sam slobodan, a zabavite se sada sa onom dvojicom policajaca, pokvarenih policajaca koji provode svoj zakon u ovoj drzavi, placeni poreskim obvezama. Gospodin donacelnik Niko Hendic je i sada na sluzbi, iako kriminalac i svodnik zasticen i krije se iza odore hrvatskog policajca. Sram vas budi kao udrugu cime sluzite svoj kruh, dabogda ga bili zeljni…
    don Ivica

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s