Svećenik iz Srbije snimio amaterski pornić?!

Danas.hr

Skandal u susjednoj državi

Svećenik iz Srbije snimio amaterski pornić?!

 Mjestom Jagodinom u susjednoj Srbiji kruži videosnimka seksa na kojoj su lokalni svećenik i jedna mlada žena. Svećenik tvrdi da to nije on, iako je sličnost vrlo velika. Najavio da će podnijeti kaznenu prijavu i tužbu.

Amaterski kućni pornouradak koji ovih dana kruži Jagodinom, mjestom u Srbiji, postao je pravi ‘hit’ jer je glavni akter, navodno, lokalni svećenik Ivan C., zajedno s jednom mladom ženskom osobom, čije lice se ne vidi.

Srpski mediji pišu da je video loše kvalitete, a kao jedan od razloga ističu mogućnost da je Ivan C. sam snimao seks, zbog čega mu se tresla ruka. Također, na snimci se može čuti, piše Kurir, kako “svećenik” pjevuši, a u jednom trenutku čak priziva Boga riječima: “Gospode!”

Međutim, svećenik Ivan tvrdi da na snimci nije on, te da mu je sve netko namjestio, a proziva i jagodinsku mafiju.

”Naravno da na snimci nisam ja! Sve je to dio zavjere i ucjena kojima sam izložen još od Velikog petka. Podnijet ću kaznenu prijavu i cijeli će slučaj završiti na sudu. O glavi mi radi jagodinska mafija, koja je nedodirljiva. Prvo su me pokušali ucijeniti, tražili su novac da snimku ne puste u javnost. Sve sam prijavio policiji, ali ucjenjivači su bili anonimni i do sada nisu otkriveni. Sve je počelo nekom šalom, pojavila se žena iz sela Striče i tvrdila da ima kćer sa mnom. Istina je da sam je poznavao još kao dečko, ali nisam je vidio 20 godina. Onda je priča kulminirala i život mi se pretvorio u kaos. Toliko su me osramotili da se mogu samo objesiti”, izjavio je za Kurir.

Ivan C. navodi da se povukao u molitvu i da čeka da državni organi riješe njegov slučaj, a šumadijski vladika suspendirao ga je dok se na sazna istina. Također, srpski mediji pišu kako po Jagodini kruži priča da je svoj mobilni telefon zamijenio s nekim, pa je tako video izašao u javnost.

Danas.hr
14.09.2010.

http://danas.net.hr/svijet/page/2010/09/14/0457006.html?pos=n1

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s