Makarski župnik dernečio uz narodnjake

Danas.net.hr

O, moj Bože, što sam proklet

Makarski župnik dernečio uz narodnjake

Osim što im don Prnjakov dernek nije dao spavati, mnogi su stanovnici Makarske tulum u župnoj kući, iz koje se orila narodna glazba, ocijenili prilično neukusnim s obzirom na mjesto njegova odvijanja i sam poziv slavljenika.

Proslava rođendana za koju se prošle nedjelje odlučio župnik Svetog Marka, don Ante Prnjak, neugodno je iznenadila stanare makarske Kalelarge i okolnih kuća, piše Makarska kronika. On je na odlasku iz Makarske i ima onih koji će za njim žaliti, ali i onih koji neće.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/07/01/0286006.html


Naime, župnik koji je toliko omiljen među mladima da je na Facebooku pokrenuta grupa sa sedamstotinjak članova “Svi koji žele da don Ante Prnjak ostane u Makarskoj”, nije toliko omiljen kod starijeg puka.

Osim što im Prnjakov dernek nije dao spavati, mnogi su stanovnici Makarske tulum u župnoj kući, iz koje se orila narodna glazba, ocijenili prilično neukusnim s obzirom na mjesto njegova odvijanja i sam poziv slavljenika, piše list.

Sam Prnjak je zabavu prokomentirao riječima kako je bila izvrsna, a o svom odlasku je kazao kako ga je pozitivno iznenadila reakcija mladih na internetskoj mreži.

“Prema crkvenim pravilima, svećenik svake dvije godine mijenja župu. Ja bih trebao biti premješten sredinom ljeta, no od biskupa još nisam dobio službenu obavijest”, rekao je don Ante Prnjak.

Danas.hr
01.07.2010.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s