Priznanje na koje svijet ne reagira! Perverznost ili duhovno mrtvilo?

papa benedikt xviPapa Benedikt XVI – uništila smo put koji je Krist zacrtao!

Dogodilo se nešto nevjerojatno ali i očekivano!

Papa Benedikt XVI – Joseph Ratzinger 14. je ožujka ove godine tijekom posjeta luteranskoj zajednici u Rimu konačno potvrdio već dugo poznati duhovni  bankrot svoje Katoličke crkve i to riječima Uništili smo put koji je zacrtao Krist …“

Ako osvjestimo da se Katolička crkva naziva vidljivim tijelom zajedništva kojoj je Krist glava a Duh Sveti njen inspirator, možemo predočiti težinu ovog papinog iskrenog priznanja.

Neizbježno se nameće pitanje: Koja je to glava i koji je to duh inspirirao Katoličku crkvu da je mogla skrenuti s puta koji je zacrtao Krist?

Prihvatimo li papino priznanje doslovce, a moramo, jer je to tvrdnja „nepogrješivog svetog oca“, tada nam postaje jasno da se Katolička crkva iza ovog priznanja ne može više zvati kršćanskom niti iskazivati da je Krist njezina glava!

Iz konteksta:kojom stranputicom korača Katolička crkva danas i tko je sada inspirira ako je ona skrenula s puta kojeg je zacrtao Krist?

Papa nije odgovorio na to pitanje i na nama je da o tome razmislimo i donesemo zključak. Nakon ovog priznanja papa bi morao biti dosljedan te objaviti svijetu da je prestao biti zamjenik boga.

Iluzorno je očekivati od njega takav potez, jer, ako je suditi po njegovim aktivnostima koje su uslijedile iza spomenutog priznanja, on i nadalje računa s lojalnošću svojih zasljepljenih ovaca i, najvjerojatnije, do gorkog kraja o kojem govori Ivan Apostol u svojem Otkrivenju u slici pada zavodnice i bludnice babilonske u bezdan iz kojeg više neće izaći.

Jedna misao o “Priznanje na koje svijet ne reagira! Perverznost ili duhovno mrtvilo?

1. KOJIM PUTEM ONDA IDE CRKVA???
    Mislim da će Božji protivnik na kraju svima otvoreno reći istinu u lice kada se oni koji ga slede (u ovom slučaju preko crkve) više neće moći otrgnuti iz kola u koje su sami ušli. Istina je da je uvek stojao iz svih Božjih dela i spletkario na sve načine da bi ih preuzeo i istinske Božje sledbenike izvgao ruglu i preziru. Tada će od svojih sledbenika koji su mu beskrajno odani tražiti da mu i dalje služe ”OTVORENO PROTIV HRISTA I NAŠEG OCA”.
    OVOM IZJAVOM PAPA JE ”ISKUŠAO” SVOJE VERNIKE I ETO VIDIMO SVI DA NA TO REAGUJU SAMO SLOBODNI I SVESNI HRISTOVI SLEDBENICI, CLANOVI CRKAVA ĆUTE. ZNAČI LI TO DA SE SVESNO SLAŽU DA I DALJE IDU PUTEM KOJI JE ZACRTAO ANTIHRIST?

Sviđa mi se