RECESIJA U CRKVI

Večernji list

Ljudi

Crkva prikupila pedeset tisuća

Bit će da je recesija zahvatila i Crkvu.

autor: Edi Jurković

21.01.2010 19:00

Kardinal Josip Bozanić u društvu još četiri biskupa posjetio je čamcem stanovnike poplavljene Kosinjske doline i najavio pomoć od pedeset tisuća kuna. Bit će da je recesija zahvatila i Crkvu.

Platio grob za sto godina unaprijed
Žarko Lovrić iz Osijeka ima 88 godina i platio je grobnu naknadu za svoj grob do 2110. godine, odnosno sto godina unaprijed. Vitalni starac Lovrić želi biti siguran da njega i suprugu Agicu (86) kada nađu vječni spokoj nitko neće ‘deložirati’. Lovrić sada može mirno spavati za razliku od mnogih koji su ušli u dugove do kraja života, a otplata će pasti i na iduće generacije. Može li i ministar financija Ivan Šuker koji stalno uvaljuje državu u još veći dug nešto naučiti od časnog gospodina Lovrića?

http://www.vecernji.hr/kolumne/crkva-prikupila-pedeset-tisuca-kolumna-82617


Testovi poznavanja jezika razbili stranački ključ

Ivo Benčić, kadar HSS-a trebao je postati pročelnik karlovačkog Upravnog odjela za europske integracije. Novi list javlja da je prema postizbornoj podjeli plijena bio jedini kandidat na natječaju za ovo mjesto, koje podrazumijeva svakodnevnu korespondenciju s europskim institucijama i sastavljanje aplikacija za natječaje. Nažalost, nije bilo dovoljno što je kadar HSS-a jer Benčić nije prošao na testu iz poznavanja – engleskog jezika.

Dobra organizacija ružičastu kućerinu gradi

Damir Polančec izjavljuje za Jutarnji da njegov kum Nevio Prlog uhićen u sklopu istraga oko Podravke nije kriminalac nego ‘dobar organizator’. Nevolja je samo što drugo ne isključuje prvo. A da je Prlog dobar organizator svjedoči i reportaža Slobodne. Tamo se opisuje slučaj iz Luke na otoku Murteru gdje je obitelj Prlog na parceli od 650 četvornih metara izgradila na užas susjeda golemu ružičastu zgradu s jedanaest (!) apartmana, a kada su ih sve prodali, na krovu su napravili i apartman za sebe, dvanaesti. Zalud su se mještani žalili da je umjesto obiteljske kuće izgrađen turistički kompleks. Sve je stvar dobre organizacije.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s