Ispostava vatikanske mafije

Politika.com

Druže Papa, mi ti se kunemo…

• Dnevnik Golgota – Uto, 14/06/2011 – 17:38

Nije li definitivno hrvatska država postala ispostava vatikanske mafije. Ustavno određena kao sekularna država, njene kleptomanske elite mazohistički traže pokoravanje stada vrhovnom pastiru koji u gostinskoj sobi drži prodiku domaćinu o sekularizaciji i potrebi netolerancije spram istospolnih zajednica. I taj trošak propovijedi bezobrazno fakturira građanima koji bi se trebali međusobno poubijati na tamo nekom prideu u ime ljubitelja golih dječaka. Nije bilo dovoljno bolno povijesno iskustvo ustaša i partizana sada bi krv i na razlikama sexualnih sklonosti. To je njima bolest. A spolno napastvovanje djećaka od strane klera diljem svijeta kojeg je Ratzinger gurnuo pod tepih nije bolest, dapače to je vrlina strasti kroz stoljeća.

Veličanstveno iskustvo Splita (ovo je najbolji pregled zbivanja u i oko Splita kamerom) samo mi je poslužilo kao foršpan nakane zagrepsti po žabokrečini vladanja Hrvatskom po svaku cijenu pa ćak i po cijenu slanja svjetine rvacke u dužničko ropstvo.
Ugovori RH sa Sv.Stolicom su postali sveta krava, zakon nad zakonima ćak i ponad Ustava. I naravno da to drastično kršenje Ustava ne bi bilo interesantno da nije selektivno. Treba ga poštivati samo onda kad to odgovara kleptomanima u vlasti i za oltarom koji su se sljubili u šuškavom interesu. A SDP i ostale političke stranke – ne, oni nisu odavde, njih se to ne tiče. Ne bi se štel mešati.
Postavlja se pitanje zašto u trenutku kada u svijetu KC prima sve veće kritike glede zloupotrebe djece od strane klera u Hrvatskoj taj kler doživljava ekstazu, posebno visoki kler kako to konstatira teolog Ivan Grubišić. Vjerojatno zato kaj je mica maca kaptolska u zadnjih 10 godina popapala keš love samo s osnova državnog proračuna cca 5 milijardi Kn. I onda državna revizija konstatira da ta lova nema nikakvog traga trošenja. A jel!? Svi oni zakoni koji vrijede za sve proračunske korisnike ne vrijede za Kaptol i njegove mica mace. Čak i onda kad se kleptomana uhvati s prstima u pekmezu istog se ne može hapsiti već treba prvo obavijestiti Kaptol i bla, bla… i kad umnik kaptolski kaže nonšalantno da su sudionici parade dobili ono kaj su zaslužili nitko od karanih po marku u tome ne vidi kazneno djelo pozivanja na daljnji linč. Cvikaju od odredbi ugovora. 2005 sam podnio Ustavnom sudu prijedlog za ocjenom ustavnosti jednog propisa MORH-a koji organizacijski Vojni ordinarijat smješta u MORH, dakle u okvir države iako to Ustav izrijekom prijeći. Do danas nema pravorijeka, a vjerojatno ga nikada neće ni biti dok se postojeća hobotnica ne detronizira. Naime nakon papina protusekularnog nastupa u hrvatskoj gostinskoj sobi, predsjednik je građane koji Hrvatsku radije žele vidjeti kao sekularnu državu, umirio pojasnivši da je demokratski da “crkva ima određena stajališta koja netko prihvaća, a netko ne prihvaća na praktičnoj političkoj razini”. Zatim je hladno ustavnopravno poentirao da je “u Hrvatskoj crkva odvojena od države”, što bi valjda trebala biti dovoljna garancija da ustavni liberalno-demokratski poredak stoji, bez obzira na to tko što govorio u ime većine. No ta predsjednikova ustavna formula nije nikakav jamac sekularizma u Hrvatskoj, naprosto zato kaj nije istinita. Uz očigledan utjecaj Kaptola na hrvatsku političku kleptokraciju, važno je primijetiti da Hrvatska nije sekularna država ni u temeljnom, pravnom smislu, s obzirom na to da su četiri međunarodna ugovora potpisana 1990-ih s Vatikanom pravno iznad hrvatskih zakona i, iznad samog Ustava. Naime, 2001. godine jedna je naivna građanka (poput mene) podnijela Ustavnom sudu zahtjev za ocjenu ustavnosti sva četiri ugovora: Zviždačica je, naglasivši da je Hrvatska preuzela na sebe obveze neprimjerene njenim ekonomskim mogućnostima, tvrdila da se tim ugovorima “sjedinjuje crkva s državom, odnosno ustoličuje jedna crkva kao državna crkva”, što je u suprotnosti s ustavnom odredbom koja kaže da su “sve vjerske zajednice jednake pred zakonom i odvojene od države”. No Ustavni sud nije ni razmatrao jesu li ugovori s Vatikanom neustavni, već je 2004. donio rješenje u kojem je naprosto naveo da “nije nadležan ocjenjivati suglasnost međunarodnih ugovora neposredno s Ustavom”. Budući da ni jedno drugo tijelo nije nadležno za taj posao, time je, de facto, Ustavni sud ustvrdio da su ugovori s Vatikanom valjani bez obzira na to jesu li u skladu s Ustavom. Onda ja postavljam pitanje jednog ordinarijata – svašta.
E sad, ovi kaj se nazivaju SDP-om i njihovim prirepcima kojima će vlast pasti u krilo ni krivima ni dužnima nedavno kroz ustašca svog lidera vele da im mijenjanje odnosa s Vatikanom nije ni na kraj pameti. Dakle i ubuduće 500-600 mil Kn/god i revizija za isto marš proć… I da, svi će dobiti ono kaj budu tražili – i po glavi, vraćamo se u srednji vijek i pozdravljam dolazak inkvizicije. Druže Papa mi ti se kunemo…

Komentari

1. silva says

Prestrašno. Svaka ti je na mjestu. Slažem se i podržavam gornji tekst i onaj koji je napisala Vedrana, ali šta vredi, mi smo samo robovi.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>