Oprosti im jer ne znaju što čine

Sadržaj niže objavljenog Pisma kardinalu Bozaniću nije sam po sebi bitan – bitan je odnos “preuzvišenosti” spram “podanika neistomišljenika”, iako smo pred Bogom svi jednaki. Zašto Katolička crkva ne komunicira sa vjernicima po načelu “Oprosti im jer ne znaju što čine”? Možda se to tiče upravo naslova kojemu je pismo upućeno?

Prosudimo sami.

 

RIMARCHUK d.o.o.               

Kozarčeva 2, 10000 Zagreb, Croatia   Tel: ++385 (0) 1 481 – 0333 begin_of_the_skype_highlighting              (0) 1 481 – 0333      end_of_the_skype_highlighting        Fax: ++385 (0) 1 481 – 0348

                                                                      

e-mail: rimarchuk@zg.t-com.hr                                                                             www.rimarchuk.com

MB: 1816403                               Žiro račun (zagrebačka banka):2360000-1101712553                       

 

 TOTAL BODY REJUVENATION, NATURAL, SCIENTIFIC PROCESSES – METHODS

RESULTS GUARANTEED

POTPUNA REGENERACIJA TIJELA

 

URED NADBISKUPA KARDINALA BOZANIĆA

  

Poštovani gospodine Bozanić!                                                                                           U Zagrebu, 13.03.2006.

 

Dana 30.01.2006. godine poslao sam pismo gospođi Mladenki Križanović koja radi u ekonomatu kao blagajnica Katoličke crkve, te do danas nisam dobio nikakav odgovor niti je gospođa uspostavila ikakav kontakt sa mnom poslije toga datuma. Pismo je poslano s povratnicom, tako da imam dokaz o tome da ga je gospođa Križanović primila.

Prije nego što pošaljem pismo Vatikanu sa opširnim obrazloženjem ovog slučaja i podnesem tužbu protiv gospođe Mladenke Križanović i osoba iz Crkve umiješanih u gore navedene radnje, pišem Vam ovo pismo kako ne bih preskočio neke instance.

Pismo sam joj napisao u svezi uvreda i krivog tumačenja, te ogovaranja mene osobno, u namjeri da obmane crkvu, članove Crkve i narod, a što je potpuno obratno istini. Njezina ogovaranja i obmane proširene su putem kaptolskih Bogoslova i došle su čak i do poljske Katoličke Crkve kao i nekih drugih, a što sada momentalno provjeravam.

S obzirom na moju jedinstvenu tehnologiju i nepobitno znanje, kako teoretski tako i praktično, koje mogu riješiti problem u zdravstvu i konačno donijeti važnost pravom zdravlju, a ne dati važnost obmanama i neznanju skrivenim iza titula, (kao što ste mogli vidjeti i u slučaju našeg pokojnog Pape Ivan Pavla II, na kojem su eksperimentirana najveća neznanja, nesposobnosti i obmane u zdravstvu po prokušanoj formuli «Mrtav ne govori!»  koja se i danas koristi naročito od strane Libanonskih Katolika te istih  po cijelom svijetu, a što bi jednoj normalnoj osobi izgledalo kao jedan veliki kriminal), pridonijeli su ogromne štete čovječanstvu i jednu jako lošu reputaciju Crkvi i Katoličkom narodu u Hrvatskoj, a što se mene tiče, ja sam neuništiv.

Ja nisam spreman čekati 400 godina da bi mi «oprostili».

Daljnje postupke ću poduzeti 30 dana nakon što primite ovo pismo.

U privitku Vam šaljem kopiju pisma gospođi Mladenki Križanović, poslanog 30.01.2006., kako bi stekli uvid u isto.

 

S poštovanjem,                                                                           

 

Miroslav Michael Rimarchuk

(MiroslavRimarčuk)

 

 

 

 U ZAGREBU, 23.04.2007.

Gospođi Križanović i tzv. Nadbiskupu Bozaniću uopće nije važno ovo pismo. Oni si očito mogu dozvoliti sve što žele.

                                                                                                Miroslav Michael Rimarchuk

                                                                                                        (Miroslav Rimarčuk)

 

http://rimarchuk.com/letters_HR.htm

 

RIMARCHUK d.o.o.               

Kozarčeva 2, 10000 Zagreb, Croatia   Tel: ++385 (0) 1 481 – 0333 begin_of_the_skype_highlighting              (0) 1 481 – 0333      end_of_the_skype_highlighting     Fax: ++385 (0) 1 481 – 0348 begin_of_the_skype_highlighting              (0) 1 481 – 0348      end_of_the_skype_highlighting

e-mail: rimarchuk@zg.htnet.hr                                                                            www.rimarchuk.com

MB: 1816403                  Žiro račun (zagrebačka banka):2360000-1101712553                       

 

 TOTAL BODY REJUVENATION, NATURAL, SCIENTIFIC PROCESSES – METHODS

RESULTS GUARANTEED

POTPUNA REGENERACIJA TIJELA

 

n/r: gđa Mladenka Križanović,

            Kaptol 31, 10000 Zagreb

       

Draga gospođo Križanović!

 Ja bih Vas lijepo zamolio da prestanete širiti lažne informacije i zlonamjerne karakteristike o meni, koje širite čak i među bogoslovima i nekim svećenicima. Garantiram Vam da ništa od toga što Vi govorite nije istina i siguran sam da Vi to znate, ali zlonamjerno to upotrebljavate, a što nije u interesu ljudi, svijeta, crkve, pa ni Vas osobno. Ukoliko se osobno javno ne ispričate, biti ću prisiljen obavijestiti Nadbiskupa u detalje o svemu i poslati kopiju iste obavijesti Vatikanu.

Sve što ja radim, kao i moje namjere, je istinito, a ujedno i najpoštenije u odnosu na cijelo čovječanstvo. Moje znanje je jedna neprocijenjiva vrijednost u svijetu i nijedan znanstvenik  niti bilo tko drugi ne može mi ni izbliza parirati. Sve što radim je jedinstveno, prirodno i znanstveno, a ništa drugo, kao što Vi širite iza mojih leđa. Ja sam osobno spreman izazvati cijeli svijet po bilo kojem pitanju znanosti, sposobnosti, stručnosti, poštenja, morala i vjere u Boga. Neka Vam to bude izazov.

U prilogu Vam šaljem informacije o tome što ja radim da se podsjetite o čemu se radi kako bi konačno u životu, uz svu svoju stručnost, mogli nešto korisno i naučiti, te da postanete jedna poštena osoba.

Ja Vam garantiram da sam Hrvat rimokatolik, ali sigurno ne kao Vi. Moje sposobnosti i poštenje nitko na svijetu ne može dovoditi u pitanje.

Unaprijed zahvaljujem na Vašem odgovoru,

 

 

U Zagrebu, 30.01.2006.                                                           Miroslav Rimarčuk

                                                                                           (Miroslav Michael Rimarchuk)

                                                                 

http://rimarchuk.com/letters_HR.htm

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s